Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 81 ilin valisinin katılımı ile gerçekleşen Valiler Buluşması’nda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’da yerini aldı.

11 Ocak 2024 Saat: 03:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 459 kez okunmuştur

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Valiler Buluşması gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Valililer Buluşmasına 81 ilin valisi katıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yerini aldı. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; 10 Ocak İdareciler Günü’nü tebrik etti.

Türkiye’nin binlerce yıllık devlet geleneği içinden süzülüp gelen pek çok kurumunu ve teamülünü bugün de yaşatabilen bir ülke olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan Valilik ve kaymakamlık başta olmak üzere yöneticilik görevlerinin mesai saatleriyle sınırlanamayacağını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;"Valiler şehirlerinde paşalık eylemekle değil yetim halka babalık etmekle şehrin her bir meselesine sahip çıkıp, çözümüne öncülük yapmakla mükelleftir. Bu bakımdan şehrin yöneticisinin günün 24 saati, yılın 365 günü kapısı da telefonu da gözü de feraseti de hep açık olacaktır. Aksi takdirde şehrinize ve orada yaşayan insanlara hak ettiği hizmetleri veremezsiniz. Mülki idare teşkilatı mensuplarımızla yaptığımız hemen her toplantıda bu beklentiyi dile getirmemizin sebebi, devlet geleneğimizin ve yönetim teamüllerimizin de bize aynı hakikati işaret etmesidir.”

Programın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Vali Yavuz ise şu ifadelere yer verdi;

10 Ocak İdareciler Günü vesilesi ile Valilerimizi kabul edip günümüzü kutlayan , hitapları ile rehberlik eden Cumhurbaşkanımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑