Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kocaeli Olgunlar’da en büyük Kandıralı Aysu Otomatik Kapı oldu

Bu yıl 7.’sinin organize edildiği Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nın kapanış günü unutulmaz anlara sahne oldu. Şampiyonluk maçında İkram Kebap’ı 7-3 mağlup eden Aysu Otomatik Kapı, kupayı Kandıra’ya taşıdı.

10 Temmuz 2013 Saat: 20:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.158 kez okunmuştur

Kocaeli Olgunlar’da en büyük Kandıralı Aysu Otomatik Kapı oldu
Kocaeli Olgunlar’da en büyük Kandıralı Aysu Otomatik Kapı oldu
Kandıra Gençlerbirliği Belediyesporlu futbolcular Yavuz Kibar, Hakan Tan ve Ümit Kahya’nın formasını giydiği, başkanlığını, aynı zamanda Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulüp Başkanı olan İsmail Aysu’nun yaptığı Aysu Otomatik Kapı takımı, galibiyetin ardından kupalarını aldı ve sevinç yaşadı. İşte ayrıntılar… Kadrolar… 7. Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nın finalinde Aysu Otomatik Kapı takımı ile İkram Kebap takımları karşı karşıya geldi. Serhan Malkoç’un yönettiği maça Aysu Otomatik Kapı, Ömer, Ümit, Kibar, Muharrem, Tuncay, Hakan ve Serkan 7’si ile başlarken, İkram Kebap, Cemil, Hasan, Yaşar, Mevlüt, Ziyaülhak, Harun ve Aydın 7’si ile başladı.
İlk yarı 3-0 sona erdi İki takımda maça temkinli başlasa da bir birinden kaliteli oyuncuları kadrosunda bulunduran Aysu Otomatik Kapı, Tuncay’ın golü ile maçta 1-0 öne geçti. Öne geçtikten sonra da ataklarını sıklaştıran Kırmızı Siyahlılar yıldız oyuncu Ümit Kahya ile 2-0 öne geçti. Farkı indirmek isteyen İkram Kebap karşısında çok iyi top çeviren ve ayağa paslarla oynayan Aysu, Muharrem Boz ile skoru 3-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla bitti.
Aysu’nun etkili oyunu ikinci yarıda da devam etti İkinci yarıya gol bulmak için başlayan İkram Kebap, Harun ve İbrahim Çetinkaya ile goller kaçırdı. Maçın kader adamı bu dakikalarda Aysu’nun başarılı kalecisi Ömer’di. Savunmasında açıklar veren İkram Kebap, hızlı oyunculara sahip Hakan’nın ayağından 4. golü de yedi. Bu golden sonra Aysu Otomatik Kapı iyice rahatladı ve Yavuz Kibar, İbrahim ve Muharrem ile üst üste goller bulunca skor bir anda 7-0 oldu.
Maç sonrası büyük sevinç Hiç değilse farkı indirmek için gol arayan İkram Kebap İbrahim’in 2, Ziyaülhak’ın da 1 golü ile skoru 7-3’e getirdi ancak kalan süre Yeşil Beyazlılar için çok dardı. Üst Klasman hakemlerimizden Serhan Malkoç’un son düdüğü ile birlikte Kandıra temsilcisi Aysu Otomatik Kapı, 7. Olgunlar Futbol Turnuvası’nın şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk kupalarını Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın elinden alan futbolcular büyük bir sevinç yaşadı. Aysu Otomatik Kapı takımını kutluyoruz.
HAKEM: Serhan Malkoç*** AYSU OTOMATİK KAPI: Ömer Güler****, Serkan Yeter***, Muharrem Boz***, Tuncay Boz***, Yavuz Kibar Çftçi***, Hakan Tan***, Ümit Kâhya****, İbrahim Keskin***, İsmail Çetin***, Abdullah Malçok***, Sabri Kuvancı***
İKRAM KEBAP: GOLLER: Muharrem (2), Ümit (2), Tuncay, Hakan, Yavuz Kibar (Aysu Otomatik Kapı), İbrahim Çetinkaya (2), Ziya (İkram Kebap)
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑