Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Genel

Kocaeli’nin yatırımları Ankara'da konuşuldu

Yeni dönemde ilimizde yapılacak olan yatırımlar, Ankara’da düzenlenen toplantıda ele alındı. Bakan Fikri Işık başkanlığındaki toplantıda 2016’da hayata geçirilecek olan tüm projeler tek tek gözden geçirildi.

23 Aralık 2015 Saat: 18:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.535 kez okunmuştur

Kocaeli’nin yatırımları Ankara'da konuşuldu
Kocaeli’nin yatırımları Ankara'da konuşuldu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ankara’da, Kocaeli yatırımlarını masaya yatırdı. Bakanlık binasındaki toplantıya AKP Kocaeli milletvekilleri, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, ilçe belediye başkanları ve ilgili bürokratlar katıldı.

 YATIRIMLAR SÜRECEK

Bakan Işık, kent yöneticileriyle bürokratları buluşturduğu toplantıda, devam eden projelerin acilen sonlandırılması talimatı verdi. Kente yeni sosyal donatı alanlarının kazandırılması, vatandaşların rahat edeceği yeşil alan ve parkların yeni dönemde projelendirilmesini isteyen Bakan Işık, seçim öncesi kente dair dile getirilen vaatlerin hayata geçirilmesinin önemini vurguladı.

 OTOYOL DA GÜNDEME GELDİ

Daha yaşanabilir Kocaeli için seferber olduklarını ifade eden Bakan Işık, “Kentimizdeki mevcut yatırımları hızla sonlandırırken yeni projeleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu. TOKİ’nin yürüttüğü şehir stadı, hastaneler, gençlik merkezleri ve okullar gibi çalışmaların son durumlarının da ele alındığı toplantıda, Güney Otoyolu projesi tüm detaylarıyla irdelendi.

 DUBLE YOLLAR ANLATILDI

Güney Otoyolu’nun Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe’nin yerleşim yerlerinden geçmemesi için yol güzergahının yeniden düzenlendiği toplantıda Kandıra’nın yol sorunu de ele alındı. Kandıra-İzmit ve Kandıra-Kaynarca duble yolları hakkında trafiği rahatlatması beklenen köprülü kavşak çalışmaları hakkında da Bakan Işık’a bilgi sunuldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑