Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli Milletvekilleri yemin etti!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi gerçekleştirilen yemin töreni ile başladı. Kocaeli milletvekilleri de yemin etti

3 Haziran 2023 Saat: 23:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.341 kez okunmuştur

Kocaeli Milletvekilleri yemin etti!
Kocaeli Milletvekilleri yemin etti!

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimlerde Kocaeli'de milletvekillerinin belli olmasını ardından, vekiller geçtiğimiz hafta mazbatalarını almışlardı. Mazbataların alınmasıyla birlikte ise gözler yemin törenine dönmüştü.

14 VEKİL
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi tüm vekillerin illere göre alfabetik sırayla yemin etmesiyle resmen başladı. Yemin töreninde Ak Parti Kocaeli milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, CHP Kocaeli Mileltvekilleri Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Hasan Bitmez, Nail Çiler, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, YSP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve YRP Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla da yemin etti.

İLK KEZ YEMİN ETTİLER
Kocaeli Milletvekilleri, Mehmet Aşıla, Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Hasan Bitmez, Veysal Tipioğlu, Sadettin Hülagü ise ilk kez milletvekili yemini ettiler. Kocaeli milletvekilleri arasında ilk kez yemin eden isimler arasında yer alan Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez, milletvekili yemini esnasında heyecanlandı.

BAHÇELİ UYARDI
Yemini okuduğu esnada bir çok kez takılan Bitmez, TBMM Başkanı Devlet Bahçeli'nin uyarısı üzerine, tekrar kürsüye çıkarak yemin metnini okudu. Bitmez yemin metnini okumasının ardından alkışlar ile meclis koltuğuna oturdu.

CEMİL YAMAN DA TAKILDI
Bİtmez'in ardından yemin metnini okumak için kürsüye çıkan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da metni okurken birkaç kez takıldı ve TBMM Başkanı Devlet Bahçeli'nin uyarısı üzerine, tekrar kürsüye çıkarak yemin metnini okudu

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑