Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli Milletvekili Adayı Kılıç, Çanakkale şehitleri için dua etti

BBP Kocaeli Milletvekili Adayı Sadullah Kılıç, Ramazan Bayramı’nda Çanakkale şehitlerimizi ziyaret ederek ruhlarına Yasin-i Şerif ve Fatiha okuttu.

27 Nisan 2023 Saat: 15:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 977 kez okunmuştur

Kocaeli Milletvekili Adayı Kılıç, Çanakkale şehitleri için dua etti
Kocaeli Milletvekili Adayı Kılıç, Çanakkale şehitleri için dua etti

Büyük Birlik Partisi Kocaeli’nde 7. sıra Milletvekili Adayı Sadullah Kılıç, Ramazan Bayramı’nda Çanakkale şehitlerimizi ziyaret etti. Kılıç yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale Zaferi belki de Anadolu halkının yaşadığı en büyük zafer ama aynı zamanda yaşadığı en büyük acıdır. Tarihimize büyük bir zafer olarak geçse de hepimizin yüreklerinde büyük bir keder bırakmıştır. Bu kutsal mücadele uğruna Çanakkale’de 250 bin şehit verdik.

Benim Atam, büyük dedem Şehit İsmail oğlu Şükrü ve 311 Kandıralı vatandaşımız da o güzel yüzlü şehitlerimizin arasındaydı. Çanakkale toprakları çeyrek milyon şehidimizin kanı ile sulandı. Nice çocuklar yetim, nice kadınlar dul ve nice analar evlatsız kaldı. Herkesin yüreğine bir kor düştü. Bir kor ki yüzyıllar geçse dahi sönmeyecek. Bir kor ki acısı hiç dinmeyecek.

İşte biz bu koru içimizde her gün diri tutarak hareket edenlerdeniz. Türkiye tarihinde önemli yere sahip olan Çanakkale Savaşı ülkenin yanı sıra dünya tarihini de değiştirmiştir. Kahraman Türk ordusu yurdunu kanının son damlasına kadar savunmuş ve Çanakkale’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır. Osmanlı İmparatorluğu ve İtilaf Devletlerinin Gelibolu Yarımadasında verdiği kanlı mücadelenden galip çıkan Türk ordusunun bu kahramanca öyküsünün önemi ve tarihi okullarda derslerde anlatılmaktadır.

İşte biz bu kahraman bu gözü pek şehitlerimizin ruhu içi Ramazan Bayramı’nda onları Çanakkale’de ziyaret ettik. Şehitlerimiz için Yasin-i Şerif ve Fatiha okuttuk. Mekanı cennet şehitlerimiz için yaptıklarımız az olsa bile o kahramanları sürekli olarak hatırlamalı ve yad etmeliyiz. Bize bıraktıkları bu vatan topraklarını bir an olsun boş bırakmayacağız!”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑