Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Kocaeli Milletvekili Adayı Balta, “15 Mayıs sabahı istikrar devam edecek”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Murat Balta, “Allah’ın izniyle 15 Mayıs sabahı o kadar güzel bir güne uyanacağız ki istikrar devam edecek. Vatan millet sevdalıları bu ülkeyi yönetmeye devam edecek” dedi.

29 Nisan 2023 Saat: 15:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 920 kez okunmuştur

Kocaeli Milletvekili Adayı Balta, “15 Mayıs sabahı istikrar devam edecek”
Kocaeli Milletvekili Adayı Balta, “15 Mayıs sabahı istikrar devam edecek”

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Murat Balta, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yağız, MHP Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Beyhan Şen ve Ertuğrul Özcan gazetemizi ziyaret ettiler. Kendileriyle hoş sohbet eşliğinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. MHP Kocaeli 9’ncu sıra Milletvekili Adayı olan Murat Balta, İzmit doğumlu aslen Şevkatiye Kartepeli. Evli ve iki çocuk babası olan Balta, makine mühendisi, yabancı dili Rusça ve İngilizce. Aile şirketinde yöneticilik yapıyor. Sanayici bir babanın evladı. Siyasete aktif olarak 2021 yılında MHP Kartepe ilçe yönetiminde AR-GE’den sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevi ile başladı.

CUMHURİYETİN 100. YILINI TAÇLANDIRACAĞIZ

Balta, yaptığı konuşmasında, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim Cumhuriyetimizin 100. yılını taçlandırmamız gereken bir seçim. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla yeniden seçtirip Milliyetçi Hareket Partimiz ile en nitelikli ve en fazla sayıda milletvekilleriyle mecliste temsil etmek istiyoruz” dedi.

İSTİKRARIN DEVAM ETMESİ GEREKİYOR

Balta, “Milli Savunma sanayi alanında son yıllarda ciddi atılımlar yaptık. İHA, SİHA, TCG Anadolu Gemimiz, yerli otomobilimiz, yerli helikopterimiz, Hürkuş, Kızılelma, bunların devam etmesi gerekiyor. Karadeniz’de doğalgazımız çıktı. Bu çok önemli bir durum. Ülkemizin 35 yılını karşılayacak bir potansiyeli var. Daha da önemlisi Libya ile Akdeniz’de olacak mutabakatımız. O kadar kıymetli ki ülkemizin ve geleceğimizin bin yılını temsil eden doğal kaynaklar var. Bu yüzden istikrarın devam etmesi gerekiyor. Cumhur İttifakının başarılı bir şekilde seçimden çıkıp yönetimi devam ettirmesi gerekiyor ki bu hizmetler devam etsin”

TERÖR PROPAGANDASI YAPIYORLAR

“Öyle bir zillet ittifakı var ki karşımızda bu yapılanların tamamına karşı ve yetmiyormuş gibi aleni bir şekilde hiç çekinmeden terör propagandası yapıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu çıkıyor diyor ki biz Selahattin Demirtaş’ı, Osman Kavala’yı çıkaracağız. KYK’lılara özgürlüklerini tanıyacağız. Ali Babacan çıkıp diyor ki Türklüğü Anayasa’dan kaldıracağız. Bu sebeplerden dolayı bizim elimizden gelen gayretin daha fazlası ile çalışmamız gerekiyor ki zaten yapıyoruz. İki yıldır sahalardayız ve sahadan hep olumlu neticeler aldık, almaya da devam ediyoruz. Allah’ın izniyle de 15 Mayıs sabahı o kadar güzel bir güne uyanacağız ki bu istikrar devam edecek. Vatan millet sevdalıları bu ülkeyi yönetmeye devam edecek” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑