Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli Milletvekili adayı Aşıla: “Hedeflerinin en az 3 milletvekili”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli milletvekili aday listesine 1. sıradan giren Mehmet Aşıla, “Partimize teveccüh büyük, Kocaeli’de 25 bin civarı seçmenimiz var. Hedefimiz 3 milletvekili çıkarmak, hatta 4’ü de zorlayacağız.” dedi.

27 Nisan 2023 Saat: 14:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 570 kez okunmuştur

Kocaeli Milletvekili adayı Aşıla: “Hedeflerinin en az 3 milletvekili”
Kocaeli Milletvekili adayı Aşıla: “Hedeflerinin en az 3 milletvekili”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli milletvekili adaylarından 1. sıra adayı Mehmet Aşıla, Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli 3.Sıra Milletvekili Adayı Levent Gödek ve geçmiş dönem il başkanı, YRP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras Kocaeli’de hedeflerinin en az 3 milletvekili olduğunu söyleyen adaylar 4’ü de zorlayacaklarını ifade etti.

Kocaeli milletvekili aday listesine 1. sıradan giren Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevim devam ediyor. Kocaeli’den milletvekili adayıyım. Ankara’da ikamet ediyorum ama Kocaeli’nin sorunlarına vakıfım, seçilirsem halkımızın sorunları için mücadele edeceğim. Partimize teveccühte büyük.

Kocaeli’de ıslak imzalı 18 bin üyemiz var. Yargıtay’da 8 bine yakın imzamız var. Yaklaşık 25 bin seçmen kitlesi ciddi bir seçmen kitlesi demektir. Aradan halen 23 yıl geçmesine rağmen Kocaeli’de halen kentsel dönüşümle ilgili yeterli bir çalışma yok. Halen yıkım bekleyen ağır hasarlı binalar var. Ben en acilinden bu sorunun çözülmesi için ilgilenmek isterim.” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı Levent Gödek, “Bildiğiniz gibi Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Fatih Erbakan, Cumhur İttifakına katılmak için AK Parti’ye 30 maddelik şart sundu. Mecliste ne koltuk, ne bakanlık ne de cumhurbaşkanlığı yardımcılığı istedi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, sadece vatandaşımızın faydasına olan, ülkemizin refahını daha yüksek seviyeye çıkartacak olan bu 30 maddelik şartı kabul ederek Yeniden Refah Partisi’ne verdiği değeri açıkça göstermiştir” dedi.

Sözlerini sürdüren Gödek, “Büyüklerimiz, 1996 yılındaki Milli Görüş iktidarlığında efsanevi hizmetler görmüştür. Maaştan ağır sanayiye, kalkınmaya, aile yapısından belediyecilik sistemine her bölümde yükselişimize şahit olmuşlardır. İnşallah milli görüş yeniden meclise girdiği zaman eski huzur ve refah sağlanacaktır. Biz mevcut iktidara yeni bir güç, yeni bir kan olacağız” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑