Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nde yeni Başkan Salim Yaşar

Kocaeli Kandıralılar Derneği 16. Olağan Genel Kurulu Fuar içi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti. Genel kurulda Sinan Yolcu başkanlık görevini başkanvekili Salim Yaşar’a devretti. Kocaeli Kandıralılar Derneği’nin 16. Dönem Başkanı Salim Yaşar oldu.

28 Nisan 2024 Saat: 22:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 806 kez okunmuştur

Kocaeli Kandıralılar Derneği’nde yeni Başkan Salim Yaşar
Kocaeli Kandıralılar Derneği’nde yeni Başkan Salim Yaşar

11 Ocak 1994 tarihinde İzmit'te faaliyete geçen ve bu yıl 30. yaşını kutlayan Kocaeli Kandıralılar Derneği'nin 16. Olağan Genel Kurulu Fuar içi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Kandıralılar Derneği mevcut Başkanı Sinan Yolcu, Kandıralılar Derneği Kurucu isimlerinden Hüseyin Acurman, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, İzmit Belediyesi Dernekler Masası Sorumlusu Eray Bodur, İş İnsanı Hikmet Erenkaya ve Kandıralı vatandaşlar katıldı. Genel Kurul’da Kocaeli Kandıralılar Derneği 16. Dönem Başkanı seçime tek aday olarak giren Salim Yaşar seçildi.

FAALİYETLERİ YÜRÜTME ÇABASINDA BULUNDUK
Başkanlık görevini Salim Yaşar’a devreden Sinan Yolcu yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Pandeminin hemen akabinde göreve geldik. Pandemi gibi insanların ailesini bile insanların görmekten uzaklaştırıldığı bir dönemden sonra 2022 yılında Kocaeli Kandıralılar Derneğimizin 15. başkanı olarak görevlendirildik. O günden bugüne kadar da derneğimizin yönetim kurulundaki denetleme kurulu ve danışma kurulundaki arkadaşlarımızın destekleri ve gayretleriyle birlikte birçok faaliyetleri yürütme çabası içerisinde bulunduk.

KANDIRA KOCAELİ’NİN EN KÖKLÜ YERLEŞİM YERİDİR
Kandıra şahsına münasır, Kocaeli'nin en köklü ve en eski yerleşim yeri ve hizmete en fazla susayan bölgedir. İlçemiz aynı zamanda birlik ve beraberliğin en fazla sağlanması gereken yerdir ve sağlanması yönünde çaba sarf ettiğimize inanıyoruz. Görevi devralan kardeşim Salim Yaşar’a başarılar diliyorum.“ dedi.

KANDIRA BELEDİYE BAŞKANINI GÖRMEK İSTERDİM
Geçmiş dönem dernek başkanları arasında yer alan Hüseyin Acurman kongrede söz alarak, “Hepimiz Kandıralıyız. Kandıra için düşünüyoruz. Yıllar önce ‘ Her Kandıralı'nın ve kendini Kandıralı hissedenler için bir şeyler yapma zamanı gelmiştir’ sloganı getirmiştik. 1994'te bu kürsüde söyledim. 30 sene geçti, hiç geri adım atmadık. Her zaman gönlümüzün sizinle olduğunu biliyorsunuz. Kandıralılar Derneği'nin İzmit'te bir genel kurulu oluyor. Seçimden yeni çıkmışız. Ben burada Kandıra Belediye Başkanını görmek isterdim.

KANDIRA SAHİL NİMETLERİNDEN FAYDALANAMIYOR
Arkadaşlar bakın, bir tarafımızda ağva var, aldı başını gitti. Hadi gidin bir otelde kalmak isteyin cebimizdeki para yetmez. Bir tarafımızda Karasu. Arada gelişmeyen bir kandıra var. Daha doğrusu sahilin nimetlerinden faydalanmayan bir Kandıra var. Yolumuz yapılıyor ama geç oldu. Hala da tamamen bitmedi. Yıllar önce bu yolun yapılması gerekiyordu.“ ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑