Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli Hava Durumu: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan Kocaeli hava durumu tahminlerine göre bugün ve yarın yükselecek olan hava sıcaklığı hafta sonu itibariyle ciddi şekilde düşecek. İşte Kocaeli 5 günlük hava durumu tahmini...

17 Ocak 2024 Saat: 08:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 837 kez okunmuştur

Kocaeli Hava Durumu: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek!
Kocaeli Hava Durumu: Sıcaklıklar 12 derece birden düşecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan hava durumu tahminlerine göre Kocaeli'nde hava bugün parçalı bulutlu geçecek. Hava sıcaklığı en yüksek 14 en düşük 8 derece olması beklenen Kocaeli'nde yarın ve cuma günü de sıcaklıklarda yükseliş bekleniyor.

Kocaeli 5 günlük hava durumu tahminleri şu şekilde;

17 Ocak Çarşamba: Parçalı bulutlu bir gün olması bekleniyor.. Sıcaklık 6°C (en düşük) ile 14°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %72 ile %96 arasında değişecek.

18 Ocak Perşembe: Parçalı bulutlu ve rüzgarlı bir gün bizi bekliyor. Sıcaklık 7°C (en düşük) ile 17°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %66 ile %96 arasında kalacak.

19 Ocak Cuma: Sağanak yağışın etkili olması beklenirken sıcaklıklar yükselecek. Sıcaklık 11°C (en düşük) ile 20°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %54 ile %89 arasında seyredecek.

20 Ocak Cumartesi: Yağmurla birlikte sıcaklıklarda düşüş yaşanmaya başlayacak. Sıcaklık 10°C (en düşük) ile 12°C (en yüksek) arasında değişecek ve nem oranı %83 ile %95 arasında olacak.

21 Ocak Pazar: Yağmurlu ve soğuk bir gün bekleniyor. Sıcaklık 6°C (en düşük) ile 8°C (en yüksek) arasında olacak ve nem oranı %62 ile %94 arasında kalacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑