Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli Hava Durumu: O gün yağışlı geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son Kocaeli hava durumu tahminlerine göre, bugün hava sıcaklığı en yüksek 23 en düşük 13 derece olması bekleniyor. Güneşli havanın etkili olduğu Kocaeli'de güneş yerini perşembe günü yağmura bırakacak

3 Nisan 2024 Saat: 18:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.071 kez okunmuştur

Kocaeli Hava Durumu: O gün yağışlı geçecek
Kocaeli Hava Durumu: O gün yağışlı geçecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son Kocaeli Hava durumu raporuna göre hava sıcaklıkları Kocaeli genelinde gündüzleri 20 ila 23 derece olması beklenirken akşamları 11 ila 14 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Güneşin etkili olduğu Kocaeli genelinde perşembe günü güneş yerini yağmura bırakacak. Beklenen yağışlı havanın da etkisiyle hava sıcaklığı 18 dereceye düşecek.

Kocaeli hava durumu tahminleri ise şu şekilde;

Kocaeli için 4 Nisan Perşembe gününden itibaren beş günlük hava durumu tahmini şu şekildedir:

4 Nisan Perşembe: Parçalı güneşli bir gün bekleniyor, en düşük sıcaklık 11°C, en yüksek 23°C, nem oranı %51 ile %85 arasında olacak.
5 Nisan Cuma: Hafif bulutlu, sıcaklık en düşük 12°C ve en yüksek 22°C arasında olacak, nem oranı ise %44 ile %81 arasında değişecek.
6 Nisan Cumartesi: Bulutlu hava hakim olacak, sıcaklıklar en düşük 14°C ve en yüksek 23°C arasında olacak, nem oranı %45 ile %79 arasında.
7 Nisan Pazar: Yağmurla karışık aralıklı sağanaklar bekleniyor, sıcaklıklar en düşük 13°C ve en yüksek 18°C, nem oranı yüksek; %69 ile %93 arasında.
8 Nisan Pazartesi: Parçalı güneşli bir gün öngörülüyor, sıcaklıklar en düşük 12°C ve en yüksek 20°C arasında değişirken, nem oranı %58 ile %96 arasında olacak.
Bu tahminlere göre, Kocaeli'de nisan ayının ilk haftasında bahar havası etkisini gösterirken, Pazar günü yağışlı geçecek. Diğer günlerde hava durumu daha stabil ve kısmen güneşli olacak. Sıcaklıkların 11°C ile 23°C arasında değişmesi bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑