Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı olarak kurulan Emlakçılar Odası’nın kurucu başkanlığına Ahmet Pekin getirildi. Pekin ilk açıklamasında, “Dernek olarak bunu başaramazdık. O yüzden ayrılıp bu süreci yönettik

30 Aralık 2015 Saat: 22:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.626 kez okunmuştur

Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu
Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu
Kocaeli’deki 502 emlakçının bir araya gelmesiyle, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne bağlı olarak Kocaeli Emlakçılar Odası kuruldu. Düzenlenen basın toplantısında odanın kuruluş işlemlerinin başlattığını duyuran Ahmet Pekin’in başkanlığındaki toplantıya Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Başkan Vekili Kadir Durmuş, Kocaeli Emlakçılar Derneği (KEM-DER) Başkanı Nejat Bayhan ve odanın kurucu üyeleri katılım gösterdi.

13 BİN ESNAF HİÇBİR ODAYA KAYITLI DEĞİL

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, “502 kişiye ulaşınca oda kurmak için başvuruda bulundular ve yetkiyi aldılar. Kurulduktan 90 gün sonra odanın genel kurulu yapılacak. Bu sürede de görevli arkadaşlar mevzuatı yönetecekler. Ben tüm emlakçı arkadaşlarıma ve müteşebbis heyetine teşekkür ediyorum” dedi. Kaya’nın ardından konuşan Başkan Vekili Kadir Durmuş da, “Biz her oda kurmak isteyen müteşebbise yardımcı olmak zorundayız. İlimizde 13 bin kişinin odaya kayıt olmadığı tespit edildi. 398 emlakçı arkadaşımız da odaya kayıtlı değil” sözleri ile odaya kayıt olanlarla ilgili bilgiler verdi.

“SÜREÇ ÇOK ZORLU GEÇTİ”

Odanın kurucu başkanı olan Ahmet Pekin ise, “Uzun, sabırlı, disiplinli ve meşakkatli bir çalışma neticesinde Kocaeli Emlakçılar Odası’nı kurmak için yetki aldık. Bu serüvene Nejat Bayhan’ın başkanlığında 2009 yılında KEM-DER yöneticisi seçilerek başladım. 2012 yılına kadar ekip arkadaşlarımla, ciddi çalışmalara imza attık, fakat dernekten emlakçılar odasının kurulamayacağını anladık. Bunun üzerine 4 arkadaş dernekten ayrıldık ve 2014 yılında Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Daha sonra Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Denetimi’ne seçildim ve oda kurma faaliyetlerimizi ekip arkadaşlarımızla birlikte hızlandırdık, Bugün de yetkiyi almış durumdayız” dedi.

“KOCALEİ’YE KATKI SUNACAĞIZ”

Pekin, “Bundan sonra ekip arkadaşlarımla titiz bir şekilde çalışacağız. Kurulan Kocaeli Emlakçılar Odası’nın geriye kalan işlemlerini de tamamlayarak nihayete erdireceğiz” diye konuştu. Derneğin eski başkanı Nejat Bayhan ise, “Kocaeli’de hedefler ve çıta yükselmiştir. Mesleğimizin saygılığı, tanınırlığı ve güvenliği noktasında arkadaşlarımızın Kocaelililere çok ciddi katkılar sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Rıdvan Elmas 03.01.2016 12:22
Henüz kurulan bir oda yok...Kemder üyeleri bu habere itibar etmemelidir..kemderin yıllardır 220 olan üye sayısını Kocaeline emlak odasını kazandırmak adına 501 üyeye ulaşmaya çalışırken vakitini,nakitini nasıl harcadığını tüm emlak sektörü meslektaşlarımız biliyor ve görüyor...birileride çıkıp oda kurduğunu söylüyor...bu zamana kadar mesleğimize tek bir tane esnaf sicil kayıtlı üye kazandırdılarmı acaba..Kemder 501 üye sicilini tamamlasın bizde birilerini kullanarak oda başvurusunu yapalım sonrada odayı biz kurduk olalım...hazıra konmak böyle birşey olsa gerek..kul Hakkı yemek bu demek...Zaman gösterecek....tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz...İlahi adalet geçte olsa hak edene hakkını hak yiyene cezasını verir...Nasıl olsa bir gün yine seçim olacak...mesleğe gönül vermiş tüm kem-der üyesi meslektaşlarımız bu oyunun farkındadır...
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑