Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli’de En Düşük Kira Kandıra'da

Endeksa, Kocaeli ilçelerindeki satılık ve kiralık konut piyasasını masaya yatırdı. Ortalama kira fiyatları 13 bin 473 lira olarak tespit edilirken, Kandıra 10 bin 955 lira ile son sırada yer aldı. Başiskele ise 15 bin 543 lira ile birinci sırada.

24 Ekim 2023 Saat: 08:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.443 kez okunmuştur

Kocaeli’de En Düşük Kira Kandırada
Kocaeli’de En Düşük Kira Kandıra'da

Endeksa tarafından yayınlanan Eylül ayı kira fiyatları raporu, Kocaeli'deki kiralık ev piyasasının detaylarını açıkladı. İşte Kocaeli'de ev kirasının en ucuz ve en pahalı olduğu ilçeler.

En Pahalı Kira Fiyatları Başiskele'de

Kocaeli'nin en yüksek kira fiyatlarına sahip ilçesi Başiskele oldu. Başiskele, son dönemde bölgeye yönelik önemli hizmetlerin gelmesi ve lüks konut projelerinin artmasıyla birlikte kira fiyatlarının yükseldiği bir bölge haline geldi. Endeksa verilerine göre Başiskele'de ortalama kira bedeli 15 bin 543 TL olarak kaydedildi.

En Düşük Kira Fiyatları Kandıra'da

Kocaeli'de ev kiralarının en uygun olduğu ilçe ise Kandıra oldu. Kandıra'da ortalama kira fiyatları diğer ilçelere göre daha düşük seviyede ve 10 bin 955 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Genelinde Kira Artışı

Kocaeli genelinde kiralık konut fiyatları bir önceki aya göre %5.86 oranında artış gösterdi. Kocaeli'de ortalama kira fiyatı ise 13 bin 473 TL olarak tespit edildi.

Bu veriler, Kocaeli ilindeki ev kira fiyatlarının ilçelere göre değişebildiğini ve Başiskele'nin en pahalı kiralık ev piyasasına sahip ilçe olduğunu göstermektedir. Kandıra ise daha uygun kira fiyatlarıyla dikkat çekmektedir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑