Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli’de bu hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’deki hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin yayınladığı rapora göre, güneşli hava yerini yağmura bırakıyor.

4 Mart 2024 Saat: 08:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 617 kez okunmuştur

Kocaeli’de bu hafta hava nasıl olacak?
Kocaeli’de bu hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’deki hava tahmin raporunu yayınladı. Meteorolojinin verilerine göre, Kocaeli’de hava sıcaklıkları azalacak, güneş ise yerini yağmurlu havaya bırakacak.

Meteorolojinin yayınladığı verilere göre, Kocaeli’de yeni haftanın ilk gününde en yüksek sıcaklığın 17 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın 7 derece olması bekleniyor. Yeni haftada parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Salı gününden itibaren ise Kocaeli’de yağmur var. Hava sıcaklığının en fazla 16 derece olması tahmin edilirken, en düşük sıcaklığın ise 7 derece olacağı bekleniyor.

CUMA ŞEHRİ TERK EDECEK

Kocaeli’de çarşamba günü en yüksek 10 derece sıcaklık bekleniyor. Yağmurun etkili olması beklenen günde, en düşük ise 7 derece sıcaklık olacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü ise Kocaeli’de sıcaklıklar tek haneli sayılara düşecek ve sıcaklık en fazla 8 derece olacak. Perşembe günü en düşük sıcaklığın 7 derece olması beklenen şehirde, Perşembe günü yağış olacak. Cuma günü ise Kocaeli’yi yağış terk ediyor ve yağışlı hava yerini bulutlu havaya bırakacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑