Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

KO-MEK 100 fidana can verdi

Açıldığı günden bu yana pek çok kişiyi meslek sahibi yapan KO-MEK, sosyal aktivitelerle de gündeme geliyor. KO-MEK kursiyerleri Kandıra Kent Ormanı’na 100 adet meyve fidanı dikti

1 Şubat 2013 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.741 kez okunmuştur

KO-MEK 100 fidana can verdi
KO-MEK 100 fidana can verdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları, (KO-MEK)kursiyerleri ile gerçekleştirdiği sosyal projelerle hayatın her alanında yer almaya devam ediyor. Kandıra KO-MEK Kurs Merkezi’nin, Aile Eğitimi ve Kuaförlük sınıfı kursiyerleri Kandıra Kent Ormanı’na 100 adet meyve fidanı dikti. Fidan dikme programına 65 kursiyer katıldı.
ÖRNEK OLDULAR KO-MEK kursiyerleri sabah saatlerinde kurs merkezinde bir araya gelerek, meyve fidanlarını dikecekleri Kent Ormanı’na doğru harekete etti. KO-MEK yönetici ve usta öğreticilerinin öncülük ettiği program kapsamında kursiyerler Kandıra Kent Ormanı’na 100 adet meyve fidanı dikti. Kandıra Belediyesi Park Bahçeler Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ağaç dikimi öncesinde kursiyerlere dikim konusunda bilgi verdi.
KURSİYERLER MUTLU Ağaç dikmenin doğaya verilebilecek en büyük hediye olduğunu söyleyen kursiyerler, gitgide kuraklaşan bir dünyayı ancak ağaçların kurtarabileceğine işaret etti. Kursiyerler KO-MEK’in kendileri için gerçekleştirdiği ağaç dikme programına katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, yetkililere teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑