Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

KMYO’lu öğrencilerden örnek proje

Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında toplumsal düzeyde duyarlılık oluşturmak amacıyla Kızılay’la iş birliği içerisinde okul binasında kan bağışı düzenledi.

11 Aralık 2015 Saat: 14:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.046 kez okunmuştur

KMYO’lu öğrencilerden örnek proje
KMYO’lu öğrencilerden örnek proje

Kandıra Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında kan bağışının önemine dikkat çekmek için Kızılay’a başvurdu. “İyilik aşkına…Haydi Gönüllü Kan Bağışçısı olmaya” sloganıyla harekete geçen Neslihan Gümüş, Duygu Büyükdeniz, Özge Bostan, Seren Yıldız, Mustafa Yıldırım, Duygu Bilgiç, Meltem Korkut, Ayfer Bulgan, Yeşim Öz, Ramazan Okayküpeli ve Sergen İnce, Kandıra ilçesinde 700 davetiye dağıtarak vatandaşı kan bağışına davet etti.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ

Kandıra Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken il dışında olması nedeniyle katılamazken, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Batmaz ve Asım Akkaya katılarak destek verdi. Etkinlik çerçevesinde öğretmen ve öğrenciler kan bağışında bulunarak, kampanyaya büyük bir ilgi gösterdi. İlçe Toplum Sağlığı Merkezi de etkinlikte Organ Bağışı’nın önemine dikkat çekmek için stant kurarak öğrencilere bilgilendirme yaptı ve bağış topladı. Kan bağışı ile ilgili hassasiyetin arttırılması için bu anlamlı projeyi gerçekleştiren öğrencileri tebrik eden ve kan bağışında bulunan Okul Müdürü Doç. Dr. Ümit Alnıaçık, “Öğrencilerimizi destekleyerek okulumuza gelip bu hassasiyetimize destek veren Kızılay yetkililerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑