Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kışlıkları hazırlayın! Hafta sonu Kocaeli’ye kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için hafta sonu tahminlerini paylaştı. Meteoroloji verilerine göre ilimizde Cumartesi ve Pazar günü kar bekleniyor.

24 Ocak 2024 Saat: 18:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.007 kez okunmuştur

Kışlıkları hazırlayın! Hafta sonu Kocaeli’ye kar geliyor
Kışlıkları hazırlayın! Hafta sonu Kocaeli’ye kar geliyor

Karadeniz üzerinden gelen yeni soğuk ve yağışlı hava dalgası, Türkiye genelinde etkili olacak. Sistemle birlikte, perşembe gününden itibaren Marmara’nın doğusunda yağmur, hafta sonu ise kar ve karla karışık yağmur bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haftalık hava tahmin raporuna göre Perşembe’den itibaren gelen yağışlı havanın Pazar günü yurdun büyük bölümünde kar yağışına dönüşeceği görülüyor. Pazar günü 36 ilde kar yağışı bekleniyor.

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR
Kocaeli’de bugün gündüz en yüksek 8 derece gece ise en düşük eksi 4 derecelik sıcaklık beklenirken, Perşembe günü en yüksek 9 en düşük 0 derece ve parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor. Cuma günü Kocaeli’de sıcaklık 7 derece civarı yağmurlu olacak.

HAFTA SONU KAR GELECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Kocaeli yeni bir soğuk hava dalgasının için giriyor. Kocaeli’de hafta sonu kar bekleniyor. Cumartesi günü 8 derece civarı kapalı bir hava beklenirken gece saatlerinden itibaren kar yağışı yüksek kesimlerde görülebilir. Pazar günü ise Kocaeli’de 4 derecelik sıcaklık ve kar yağışı bekleniyor. Pazar günü yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı beklenirken, kent genelinde de kar ve karla karışık yağmur etkili olacak. Pazartesi’de yine kar ve karla karışık yağmur etkili olacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑