Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Kırkpınar’da Kandıralı Faruk Akkoyun yüzümüzü güldürdü

Bu yıl 660.’sı yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Büyükşehir Kağıtsporlu Kandıralı Faruk Akkoyun yarı finale kadar geldi, üçüncü oldu.

12 Temmuz 2021 Saat: 21:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.232 kez okunmuştur

Kırkpınar’da Kandıralı Faruk Akkoyun yüzümüzü güldürdü
Kırkpınar’da Kandıralı Faruk Akkoyun yüzümüzü güldürdü

Bu yıl 660’ncısı düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde en büyük başarıyı başpehlivanlık kategorisinde üçüncü olan Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Kandıralı Faruk Akkoyun elde etti. Başarılı müsabakalar sonunda yarı finale kadar gelen Kandıra doğumlu pehlivan, finale kalma mücadelesinde İsmail Koç’a kendi oyunuyla kaybetti. Geleneksel güreşlerde Büyükşehir Kağıtspor adına alınan diğer derece minikler kategorisinde geldi. Salih Yıldız üçüncü oldu. Karamürsel Belediyesi adına güreşlere katılan pehlivanlardan Sinan Yıldız deste büyük boyda birinci olurken, Mert Altın, Mert Arıcı, Kerem Kahya ve Furkan Oral da boylarında dereceye girdi.

SEYFETTİN SELİM 12’NCİ KEZ AĞA SEÇİLDİ
İzmit Belediyesporlu pehlivanlardan küçük orta küçük boyda Mert Arıcı üçüncü, küçük orta küçük boyda Kadir Güleşen ikinci, küçük orta büyük boyda Seçkin Duman ikinci, büyük orta boyda Yunus Emre Yaman üçüncülük derecesine imza atarak madalya kazandılar. Barış Kemal Yiğit teşvik 2’de çeyrek final, Muhammed Gökçe, Berkay Ok, Furkan Güler, Oğuzhan Ünal ve Erdal Duman ise son 16 turuna kalma başarısı gösterdi. Yapılan ağılık ihalesinde Körfezli işadamı Seyfettin Selim 12’nci kez Kırkpınar ağalığını kazandı. Selim tek başına katıldığı ihalede 1 milyon 22 bin TL karşılığında 661’nci Kırkpınar Güreşleri’nin ağası oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑