Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kırk Armut, Avrupa’ya gidiyor

Kandıra Kırk Armut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu öğretmenleri, Türk Ulusal Ajansı’nın müracaatının kabul edilmesi ile kasım ayında İspanya’ya gidecek

15 Ekim 2012 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.463 kez okunmuştur

Kırk Armut, Avrupa’ya gidiyor
Kırk Armut, Avrupa’ya gidiyor
Türkiye genelinde 500’ü aşkın okulun, Kocaeli’den 22 okulun, Kandıra’dan ise sadece Kırk Armut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu’nun başvurduğu Türk Ulusal Ajansı’nın Comenius Projesi’nde sonuçlar belli oldu. Kırk Armut Şehir Er Ahsen Budak İlkokulu öğretmenleri Derya Demir ve Emre Alan’ın hazırladığı “Through Discovering Our Environment We Discover Ourselves” (Çevremizi Keşfederek Kendimizi Keşfediyoruz) adlı projenin kabul edilmesiyle okulun öğretmenleri Kandıra’yı temsilen kasım ayında İspanya’ya gidecek.
KASIM AYINDA GİDİLECEK Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu öğrencileri, proje ortakları olan İspanya ve Polonya’dan kendi yaş gruplarındaki öğrencilerle İngilizce kullanarak internet üzerinden konuşmaya başladılar. İki yıl sürecek olan projenin çeşitli faaliyetleri sonucunda öğrencilerin hem kişisel hem de sosyal açıdan gelişmeleri amaçlanıyor. Kasım ayı içerisinde Kırk Armut Ahsen Budak İlkokulu Müdürü Faruk Çakmak, okul öğretmenleri Emre Alan, Derya Demir ve Adem Birinci İspanya’nın Barselona şehrine gidecek. Burada projelerle ilgili çalışmalarda bulunacak olan öğretmenler, önümüzdeki yıl öğrencileri ile birlikte bu projede başarılarını göstermek için ter dökecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑