Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kınalı Kuzularımızı hep birlikte uğurladık

26 Ağustos 2012 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.706 kez okunmuştur

Kınalı Kuzularımızı hep birlikte uğurladık
Kınalı Kuzularımızı hep birlikte uğurladık
Doğu Kışla Parkı, önceki akşam tarihi akşamlarından birini yaşadı. 92-3 tertip olarak vatan görevine başlayacak 43 genç, toplu bir organizasyonla uğurlandı. Uğurlamaya İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kançevder Başkanı Musa Demir, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, gaziler ve asker aileleri ile vatandaşlar katıldı.
Tören, İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Yenişehir Rahmet Camiinin imamı Şener İnce, Fevziye Camii İmamı Faruk Çoban ve Fatih Camii İmamı İlyas Savaş, kuran okudu. Şener İnce, ‘Türkiye’ isimli bir şiir okuyarak herkesi duygulandırdı. İzmit İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri Cihangir Kara ve Talha Savaş da güzel bir düetle İstiklal Marşını okudular.
Duygulu anların yaşandığı asker uğurlama töreninde konuşan Kançevder Başkanı Musa Demir, böyle bir etkinliği düzenlemekten mutluluk duyduklarını ifade etti. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da vatan görevinin kutsal olduğunu söyleyerek, “Atalarımızın büyük mücadelelerle bizlere teslim ettiği vatanımızı, bayrağımızı korumak için asker ocağına gidiyorsunuz. Sizler peygamber ocağına gidiyorsunuz. Biz burada düğün dernek yaparak, düşman çatlatarak asker uğurluyoruz. Türk milleti her zaman olduğu gibi bu sıkıntılı dönemden de başı dik çıkacaktır” dedi. Kandıra Müftüsü Burhan Bilgin’in son duayı yaptırdığı asker uğurlamasında askerlerin saçları kesildi. Başkan Doğan, elinde makasla askerlerin saçlarını kesti, ellerine kına yaktı. Daha sonra askerlere hediyeleri sunuldu.
Doğu Kışla Parkındaki asker uğurlamasında vatan görevine gönderilen gençlerin isimleri ve oturdukları yerler şöyle: Serkan Gülsün(Ferizli), Muhammet Okumuş(İzmit), Ali Aslan(Böğürgen), Uğur Doğan(İzmit), Mücahit Abdurrahman Savaş(Ahmethacılar), Ömer Kayacan(Topluca), Samet Aksoy(Kırkarmut), Emre Korkmaz(İncecik), Ahmet Küçük Çetin(Mülküşehsuvar), Burar Önen(Çerçili), Yiğit Kaya(Bağırganlı), Fatih Savaş(Ahmethacılar), Fatih Kaya(Babaköy), Mete Burak(Tatarahmet). Muhammet Ay(Yusufça), Vahdet Sapmaz(Kocakaymaz), Semih Gülsever(Kocakaymaz), İbrahim Koç(İzmit), Şafak Akbaba(Akçakese), Fatih Çetin(İzmit), Burak Öz(İzmit), Samet Özpınar(İzmit), Onur Açıkgöz(İzmit), Ömer Önür(Çakmaklar), Kerim Aydoğdu(Sinanlıbilallı), Farik Akbaş(Kanatlar), Harun Özdül(İzmit), İlhan Özdilek(İzmit), Cihan Özer(İzmit), Muhammet Binbir(İzmit), Vedat Sapmaz(Ocaklar), İbrahim Koç(Sepetçi), İsa Özcan(İzmit), Adem Bakaç(Kırkarmut), Adem Arık(İzmit), Osman Tiryaki(İzmit), Ali Arsoy(İzmit), Rıdvan Arık(İzmit), Kemal Demir(İzmit), Ümit kanık(İzmit), Emre Dinç(İzmit), Samet Vural(İzmit)
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑