Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kimse Yokmu Derneğinden Öğrencilere Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Kandıra’da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını unutmadı ve her yıl olduğu gibi bu yılda pek çok öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

5 Kasım 2013 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.424 kez okunmuştur

Kimse Yokmu Derneğinden Öğrencilere Yardımı
Kimse Yokmu Derneğinden Öğrencilere Yardımı

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’ın da katıldığı programa Kimse Yok Mu Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslam Kadınçeşme, Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şube Müdürü Mevlüt Daniş ile Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Süreyya Ömerciklioğlu, Kenan Karaboğa ve Mevlüt Topçu, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa YağızZ, Kandıra Zafer İlkokulu Müdürü Faruk Özaydın ile Kandıra Zafer Ortaokulu Müdürü Şeref Ersoy katıldılar.
ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞER Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Kandıra Zafer İlkokulunda eğitim gören 1. sınıflar ve Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu. Kimse Yok Mu Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İslam Kadınçeşme, “İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye malzemesi almakta zorluklar yaşıyor. Şube olarak biz de bu çocukların kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için, Kandıra Zafer İlkokulunda eğitim gören 1. sınıflar ve Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu. Kırtasiye malzemelerinin ailelere ulaştırma noktasında hem gönüllülerimiz hem de ailelerimizle beraber güzel anlar yaşadık, özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Önümüzdeki senelerde de inşallah daha çok öğrenciye ulaşmak istiyoruz.” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑