Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi: 'Bay Kemal yanınızda olacak'

Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi açılışı için İzmit’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmitli vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, “Kim Haksızlığa uğradıysa endişe etmesin, Bay Kemal onun yanında olacak.” dedi.

22 Ocak 2023 Saat: 14:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 640 kez okunmuştur

Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi: Bay Kemal yanınızda olacak
Kılıçdaroğlu vatandaşlara seslendi: 'Bay Kemal yanınızda olacak'

Belsa Plaza C Blok’ta oluşturulan Gençlik Sokağı içerisinde bulunan ve İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen açılış programı öncesi CHP lideri Kılıçdaroğlu, Belsa Plaza önünde İzmitli vatandaşlara seslendi.

BAY KEMAL YANINIZDA
Kütüphane açılışı öncesinde ilk olarak Belsa Plaza önünde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Bugün burada hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı beraber, hep birlikte mücadele edeceğiz kim haksızlığa uğradıysa kimse endişe etmesin Bay Kemal onun yanında olacak. Bu ülkede on binlerce yoksulun elektriğinin kesildiğini biliyorum, doğalgazın kesildiğini biliyorum, sizlerin oylarıyla kazandığımızda kimseyi yokluğa, yoksulluğa, karanlığa mahkûm etmeyeceğiz. Herkes insan onuruna yakışır şekilde yaşayacak, herkesin huzur içinde yaşadığı bir ülke kuracağız.

ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYOR
Yolumuz kolay bir yol değil bir sürü engeller var önümüzde. 5’li çeteler, uyuşturucu baronları var ama bir santim bile geri adım atmayacağız. Onlar baskılarıyla bizim geri adım atacağımızı yıldıracaklarını sanıyorlar. Biz Kuvayı Milliye’den geliyoruz. Herkesi kucaklayacağız. hizmet Halka hizmet yapmaz diyerek belediye başkanlıklarını “CHP’lilere vermeyin.” diyorlar. Bakın İzmit’te CHP Belediye Başkanı var ve çok güzel işler yapıyor. Kimin hakkını yiyoruz, kime hakkını vermiyoruz. Kütüphaneler bizim için önemli, eğitim bizim için önemli. Bu kütüphanede gençler güzel bir geleceği inşaa edecekler. Düşüncelerin yarıştığı bir yer olacak burası. Okullar, kütüphaneler çok önemli. Bunu sürekli hale getireceğiz” şeklinde konuştu.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑