Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "bugün bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım" dedi. Kılıçdaroğlu, "Sayın İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Yolumuz aydınlık olsun"

7 Mart 2023 Saat: 07:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 405 kez okunmuştur

Kılıçdaroğlu: İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık
Kılıçdaroğlu: İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık

Cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Altılı Masa toplantısının ardından geldiği CHP Genel Merkezi önünde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi.

Kılıçdaroğlu’nun konuşması öncesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sahneye Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak çağrıldı

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 2 değerli arkadaşlarım, Sayın İmamoğlu ve Yavaş ile birlikte bir yola çıktık. Yolumuz aydınlık olsun, güzel bir gecedeyiz. Huzur içinde birlikte yaşamak istiyoruz. Bugün bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım. Uzun zamana yayılan emeğin özveriyle ilmek ilmek örülmüş bir ortak aklın sözcüsü olarak sizlerleyim.

Ben ve ittifakımız bu ülkeyi akılla, erdemle, liyakat ile yönetmeye adayız. Ben sadece bir Cumhurbaşkanı adayı değilim, bereket, huzur ve adalet hasretinin de adayıyım. Gülümseyen yüzleri tekrar görmek için adayım. Bir seçimi kazanmaktan fazlasına adayım. Gönülleri kazanmaya, kaygıları gidermeye, korkuları aşmaya, küskünleri barıştırmaya ve sofralara bereketi getirmek için adayım.

Sadece ben değil, her vatandaşın, oy vermeye gidecek olan herkes, bu ülkeyi hak ettiği yaşam için değiştirmeye adaydır. Ben uzun bir yolculuktan geldim. Yol boyunca heybemi bu güzel ülkenin insanlarının öyküleriyle doldurdum. Onların yüzleri, sesleri, özlemleri bana pusula oldu. Şimdi onlarla birlikte adayım.

Bize kader dedikleri bu nizamı değiştirmek istiyoruz. Sevgili halkım, sevgili dostlarım, sevgili kardeşlerim; kimler aday biliyor musunuz, Ankara’da elektriği kesilen İbrahim’e misafir oldum. İbrahim Bey adaydır. Bartın’da maden faciasında hayatını kaybeden maden işçisi Rıdvan’ın ailesini ziyaret etmiştim. Rahmetli Rıdvan’ın oğlu Emrullah adaydır.

Şanlıurfa’da evladı için nöbet tutan Emine Şenyaşar’a sarıldım. Emine Hanım adaydır.

8 Şubat’ta Samandağ’da, ‘İçeride annem, ağabeyim ve babam var. Ses veriyorlar, termal kamerada ısı da var ama girecek ekipman yok’ diye bize feryat eden gencimiz aday. Tüm depremzedeler aday, böyle bilmeniz gerekiyor.

Ekmeğini çöpten çıkaran, ekmek teknesi gasp edilen kağıt toplayıcılarının deposuna gittim, çaylarını içtim. İşte oradaki Bağder Bey aday.

Süt veren ineğimi kesip kredimi ödüyorum diye feryadını dinlediğim çiftçi Meliha Hanım aday.

28 Şubat sürecinde öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesine gittim, onları dinledim, Sultan Hanım da aday.

Ergenekon kumpasıyla canına kastettikleri Kuddisi Okkır’ın evine gittim. Beni metanetle karşılayan Sabriye Okkır Hanım da aday. Torbacılara öldürttükleri Sinan Ateş’in eşi Ayşe Hanım da aday.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑