Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kılıçdaroğlu: Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığını onaylamayarak Altılı Masa'yı devirmesinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan bir video mesaj yayınladı.

3 Mart 2023 Saat: 20:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 572 kez okunmuştur

Kılıçdaroğlu: Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak
Kılıçdaroğlu: Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından video mesaj paylaştı. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı videolu paylaşımına “Soframızı büyütmeye devam edeceğiz. Sabırla…” notunu düştü. Kılıçdaroğlu, "Ülkeyi siyasi operasyonlarla yönetmeye talip olmayacağız. Tarihi sorumluluğumuz var.” dedi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Sevgili halkım, biz bu yola çıkarken hep Halil İbrahim Sofrası’ndan bahsettik. Çünkü bu sofraya bu ülkenin tüm renklerini davet etmemiz gerekir dedim. Yoksa bu ülke iflah olmaz dedim. Türkiye’nin bütün renklerini birleştire birleştire kazanmak için yola çıktık. Soframız böylece gittikçe genişledi.

Çünkü amaç sadece ceberruh sarayı göndermek ya da değiştirmek değildi. Amaç aynı zamanda yeni, güzel bir Türkiye oluşturmaktı. Bu sofraya o oturmasın, bu oturmasın diyerek bu ülkeyi toparlayamayız. Birilerini hor görerek, gözardı ederek Türkiye’yi değiştiremeyiz. Bu Türkiye’yi 20 senedir yaşıyoruz zaten.

Erdoğan gitsin ama Erdoğanizm gelsin, bu da olmaz. Tarihi sorumluluğumuz var bizim. İttifakımızın diğer ortakları medyaya çıkıp hakaretler etmiyor. İttifaka zarar veren demeçler hiç vermiyor. Hiçbirinin ittifak içinden oy devşirmeye çalıştığınızı da görmedik.

Sürekli aynı olgular, birbirini tekrar eden hamleler… Biz ülkeyi siyasal operasyonlarla yönetmeye talip olmayacağız. Hepimizin sorumluluğu var ve sorumlu davranacağız. Bana gelince, ben bu saatten sonra değişmem. Ben birleştiririm. Birleştirmeye de devam edeceğim.

Sofra büyümek zorunda. Bunu da kimse durduramaz. Bu sofrada siyasi oyunların, nezaketsizliğin, Erdoğan dilinin, yerinin olmaması gerekirdi. Bu sofraya oturanlar böyle oturdu. Kalkan da ancak bu sebepten kalkacaktır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑