Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kılıçdaroğlu: Başörtüsünü biz memlekete bela ettik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizim bu ülkede hatalarımız var. Yanlışlarımızla yüzleşeceğiz. Bu memlekete biz başörtüsünü bela ettik. Halbuki bize ne başörtüden. Başörtüyü takan insanın karnı tok mu, huzur içinde mi ona bakacağız” dedi

25 Haziran 2021 Saat: 00:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.591 kez okunmuştur

Kılıçdaroğlu: Başörtüsünü biz memlekete bela ettik
Kılıçdaroğlu: Başörtüsünü biz memlekete bela ettik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Darıca’nın ardından Karamürsel’de kanaat önderleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya TBMM Başkanvekili Haydar Akar, CHP Genel Başkan Yardımcıları, PM üyesi ve Milletvekili Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu ve DP Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül,  ilçe başkanları, partililer, muhtarlar, kanaat önderleri katıldı. Karamürsel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Kılıçdaroğlu, ülkenin yaşadığı sorunları anlattı.

MUHTARLARA YARDIMCI VERECEK
Muhtarların sorunlarını anlatan Kılıçdaroğlu, “Biz tüm muhtarlara birer yardımcı verilmesini istiyoruz. Kocaeli’de tek belediyemiz olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendi bölgesinde tüm muhtarlara birer yardımcı verecek” dedi. Balıkçılarla yaptığı sohbeti anlatan Kılıçdaroğlu, “ Müsilaj denizin isyanıdır. Denizi korumamız lazım. Elin oğlu atık suları arıtıp sulamada kullanıyor. Biz ne yapıyoruz derin deşarjla denizin dibine gönderiyoruz. İnsaf edin. Balıkları insanlar öldürdü” dedi.

YANLIŞLARIMIZI SÖYLEYECEĞİZ
Yoksulluğun kader olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “İş verirseniz insanlar çalışıyor. Çiftçi aç. İlaç, yem, her şey dışardan geliyor. Bizim her şeyimiz var ama dışardan alıyoruz. Bunu çözeceğiz. Türkiye’nin önceliklerini belirleyerek çalışacağız. Bizim bir sürü kabahatimiz var. yanlış yaptığımız şeyleri söyleyeceğiz. Bir dönem başörtüsünü getirip memleketin en büyük sorunu haline getirdik. Bu memlekete biz başörtüsünü bela ettik. Ne gereği var bunun. Başörtüsüne bakmayacağız. Başörtüsü takan kadının karnını doyup doymadığına, huzur içinde yaşayıp yaşamadığına bakacağız.

TEMİZ SİYASET YAPANLARA OY VERİN
Sizden isteğim kime inanıyorsanız, temizdir, namusludur gidin ona oy verin. İlla CHP’ye gelip oy verin demiyorum. Siyaseti zenginleşme olarak görenler ülkeyi kalkındıramaz. Sandığa gittiğinizde evlatlarınız, temiz bir deniz için, doğa için oy kullanın. Dini, yaşam tarzını, kimlikleri siyasete alet ediyorlar. Kimlikle ne işimiz var. Anne ve babamızı seçme şansımız yok. Vatan ve bayrakla sorunu olmayan herkesin başımın üzerinde yeri var. Temiz bir siyaset için adım attık ve yürüyoruz.

İBADETLERİ TEMİZ TUTUN
Belediye başkanlarımıza her zaman dedim. Bulunduğunuz yerde bir ibadet mekanı varsa orayı temiz tutun dedim. Belediye başkanlarımız harcadıkları tüm paraları kuruşuna kadar insanlara açıklayacaklar. İhaleyi canlı yayınla yapıyor arkadaşlarımız. Vatandaşların her kuruşuna sahip çıkacağız. Makine Kimya Enstitüsünü satmaya çalışıyorlar. Orada insanlar direniyor. Kırıkkale ve işçiler ayakta. Sizden isteğim oraya sahip çıkın” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑