Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kılıçaslan, Kan ve ekibini dinledi

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve personeli 2011 yılı denetim raporlarıyla ilgili Kocaeli Valiliği’ne bilgi verdi. Kocaeli Valiliği Kandıra Belediyesinden bazı evraklar istediği öğrenildi.

21 Kasım 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.365 kez okunmuştur

Kılıçaslan, Kan ve ekibini dinledi
Kılıçaslan, Kan ve ekibini dinledi
DP’li meclis üyesi ve denetleme komisyon üyesi Salih Akyıldız, usulsüzlük iddiaları hakkında eylül ayında Kandıra Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Kocaeli Vali Yardımcısı Dağıstan Kılıçaslan, Kandıra Belediyesi Denetim Komisyonu üyelerini davet ederek bilgilerine başvurdu. Ardından Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve personelinde bu iddialarla ilgili görüşlerini aldı. TAŞ OCAĞI Vali Yardımcısı Kılıçaslan’ın 2011 yılı raporunda en çok dikkat çeken Gökdağ ve kent ormanının özel firmalara taş ocağı olarak kullandırıldığı, belediyenin kasasına hiçbir ücret yatırılmadığı iddiası üzerinde durduğu öğrenildi. 2011 yılı raporunda, belediyenin kaçak yapı yapmasından, araçların ilçe sınırları dışında kullanmasına, mesai yapmayan personele ücret ödemesinden, işler zamanında yapılmadığı için kurumun zarara uğratılmasına kadar çok çeşitli iddialar yer alıyor.
MERAK KONUSU Vali Yardımıcısı Kılıçaslan denetim komisyon üyelerinin raporla ilgili görüşlerini aldıktan sonra geçtiğimiz günlerde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Mali Hizmetler Müdürü Cevat Özdemir, Fen İşleri Müdürü Tülin Oruç, Satın Alma Sorumlusu Sezgin Korkmaz, İmar Şehircilik Müdürü Özgür Uluce’nin de bilgilerine başvurdu. İleriki günlerde Vali Yardımcısı Kılıçaslan’ın bu raporla ilgili nasıl bir adım atacağı Kandıra halkı tarafından merak konusu oldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑