Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kılıç Kandıra İçin Resmen Adaylığını Açıkladı

Kocaeli Büyük Birlik Partisi il yönetim kurul üyesi ve il başkan yardımcısı Sadullah Kılıç, Kandıra belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

13 Aralık 2023 Saat: 01:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.729 kez okunmuştur

Kılıç Kandıra İçin Resmen Adaylığını Açıkladı
Kılıç Kandıra İçin Resmen Adaylığını Açıkladı

Büyük Birlik Partisi 28. dönem Kocaeli Milletvekili adayı, Kocaeli Büyük Birlik Partisi il yönetim kurul üyesi ve il başkan yardımcısı Sadullah Kılıç, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kandıra belediye meclis üyeliğine talip oldu.

Aday adaylık başvuru evraklarını Büyük Birlik Partisi Kandıra ilçe Başkanı Murat Küçüktecer’e teslim eden Kılıç, “Rabbim, öncelikle ilçemiz için, ilimiz ve ülkemiz için en güzel ve en hayırlı sonuçları nasip etsin. Olur da Rabbim adaylığımı nasip ederse, görevimi en güzel şekilde yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kandıra'nın başarılı iş insanı Sadullah Kılıç, Kandıra'nın Hacımazlı köyünde doğdu ve çocukluğunu bu güzel ilçede geçirmiştir. Evli ve üç çocuk babası olan Kılıç, 2015 yılından bu yana Kandıra ve Kocaeli çevresinde Kılıç Elektrik firması adı altında başarılı işlere imza atmış ve ilçede sevilen bir isim olmuştur.

Kılıç aynı zamanda Büyük Birlik Partisi 28. dönem Kocaeli Milletvekili adayı olmuş ve halen Kocaeli Büyük Birlik Partisi il yönetim kurul üyesi ve il başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Kılıç'ın Kandıra belediye meclis üyeliği adaylığını açıklaması, ilçenin yerel yönetimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirilebilir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑