Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kerpe’yi ağır kokular sardı

Kerpe plajında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında sorunlar bitmek tükenmek bilmiyor.

9 Mayıs 2012 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.722 kez okunmuştur

Kerpe’yi ağır kokular sardı
Kerpe’yi ağır kokular sardı

Kerpe’de kıyı kenar çizgisinin oluşturulmasının ardından yıkılan restoranlarla başlayan sorunlar her geçen gün faklı konularla Kerpe gündemden inmiyor. Önceki hafta alt yapı çalışması için kazılan kanal sonrasında duvar çökmüş bir işçi altında kalmıştı. Ardından Kerpe’nin koruma imar planları olmadığı için 3 yıldan beri Kerpe’ye yer sahipleri bir çivi bile çakamazken Kıncılı Köyü Muhtarlığına ait yere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi inşaat yapmasına çevre sakinlerinin büyük tepkilerine neden olmuştu.
Kandıranın gözde sahilleri olan Kerpe plajının tam ortalarından dere yatağı oluşturulması halkın büyük tepkilerine neden oluyor. Müteahhitler ellerinde ki projeleri göstererek kendilerini savunuyor. Kerpe şimdilerde ağır kokular içerisinde çevre halkı isyan ettiriyor. Çalışmaların sürdüğü şu günlerde Kerpe ağır kokular içersinde isyan ediyor. Müteahhitlerin çalışma esnasında alt yapı çalışmalarını kırmasıyla tüm kanalizasyon Kerpe plajının içine akmaya başlayınca çevreyi ağır kokular sardı. Kerpe plajı adeta şantiye görünümünde ağır ilerlemesi işletmecilere isyan ettirirken bir de denize akan kanalizasyonun çevreye yaydığı kokuyla Kerpe çekilmez oldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑