Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kermesten 30 bin lira

Kandıra Öğrenim çağındaki talebelere yardım derneğinin düzenlemiş olduğu giyim ve gıda kermesinden öğrencilere 30 Bin Lira toplandı. Dernek Yöneticileri Hayır Çarşısına destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

18 Haziran 2012 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.448 kez okunmuştur

Kermesten 30 bin lira
Kermesten 30 bin lira
Kandıra’da her yıl düzenlenen Kandıra öğretim çağındaki talebelere yardım derneği bu yıl daha etkili, daha güzel çalışmalarla hayır çarşısı kurdu. Kandıra Eğitim Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneğini yetkilileri Gazete Kocaeli Kandıra Temsilciliğini ziyaret etti. Dernek Yetkilileri ihtiyaç sahibi öğrenciler için yüzlerce hayır severin gıda, giyim, çeyiz desteği vererek hayır çarşımızı bine yakın farklı ürünlerle adeta süsledi. Hayır Çarşısının kuruluşunda bizlere yer tesis eden Kemal Midillioğlu’na, Tüm hayır sever vatandaşlara Kandıra Merkez ve Köylerinden 6 gün boyunca hayır çarşısından alışveriş yaparak ihtiyaç sahibi çocuklara destek veren herkese Kandıra Öğrenim Çağındaki Talebelere yardım derneği olarak teşekkür ediyoruz dediler.
Hayır çarşısını binlerce vatandaş ziyaret ederek kimsesiz çocuklara yardım amaçlı hem alışverişlerini yaptılar hem de kendilerinin bazı ihtiyaçlarını bu şekilde gidermiş oldular. Bine yakın ürünün yer aldığı hayır çarşısında en büyük rabet manda sucuğu, et döner, hamur işleri ve tatlı gördü. 6 gün boyunca açık kalan hayır çarşısında 30 Bin Lira gelir elde edildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑