Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kenan Evin hırsız şokunu atlatamadı

Yaklaşık 5 ay önce Kenan Evin’e ait p

2 Ekim 2013 Saat: 15:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.710 kez okunmuştur

Kenan Evin hırsız şokunu atlatamadı
Kenan Evin hırsız şokunu atlatamadı
Yaklaşık 5 ay önce meydana gelen olayda eski Kandıra Belediye Başkanı Kenan Evin’e ait petrol istasyonu yüzleri çorapla gizlenmiş 4 kişi tarafından soyulmuştu. Hırsız zanlıları kasada bulunan 30 bin lira para ve iş yerine ait çekleri çalarak kayıplara karışmıştı. Olayın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen yakalanamayan hırsız zanlıları, son 10 gün içerisinde çaldıkları çekleri sahte imzalarla kullanmaya başladı.
SAHTE İMZAYLA KULLANIYORLAR Dikkatsiz davranan insanların sahte imza ile kullanılan bu çeklerle mağdur olacağını ve bu durumdan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Evin; “2 Mayıs sabahında iş yerimden çalınan çelik kasanın içinde boş çek koçanları vardı. Olayın ardından çalınan çekleri polise bildirdik. Basında çeklerin çalındığına dair haberler çıktı ve gazeteye çeklerin numaraları ile birlikte zayi ilanı verdik. Buna rağmen hırsız zanlıları son 10 gün içerisinde çekleri sahte imzalarla kullanmaya başladı. Dikkatli davranmayan insanlar mağdur olacaklar. Çek kullanan vatandaşların Kenan Evin adına verilen sahte imzalı çekleri alırken dikkatli olmalarını, bankaya sormadan kesinlikle almamalarını öneriyorum” dedi.
BİRÇOK KİŞİ MAĞDUR OLACAK Hırsız zanlılarının tedavülden kalkmış eski çekleri bile kullandıklarını belirten Evin, “İş Bankası Kandıra Şubesi’ne ait çalınan çeklerin üzerinde şahsıma ait kimlik bilgileri yer alıyordu. Bu çeklerin zayi ilanını gazeteye vermiştim fakat yaklaşık 15 sene önce kullanılan, tedavülden kalkmış Akbank İzmit Şubesi ve Halkbank Kandıra Şubesi’ne ait çeklerin kasada olduğunu dahi unutmuştum. Hırsız zanlıları bu çekleri kullanmaya başladıklarında haberim oldu. Kullanımdan kalkmış bu çeklerin üzerinde şahsıma ait kimlik bilgim yok. Fakat hırsızlar bu çekleri dahi benim sahte imzam ile kullanarak vatandaşları mağdur ediyor. Birçok kişi mağdur olacak. Çek kullanan vatandaşların dikkatli olmaları gerekiyor” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑