Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kemençe ustasının cesedi, sahile vurdu

Gümüşhane’de ikamet ederken yerel televizyonlarda kemençe çalıp şarkı söyleyen ve bir süredir de Kandıra’da bir okulda hademelik yapan Adem Çak’ın cesedi Kefken limanına vurmuş olarak bulundu

12 Aralık 2012 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.071 kez okunmuştur

Kemençe ustasının cesedi, sahile vurdu
Kemençe ustasının cesedi, sahile vurdu
HADEMELİK YAPIYORDU Kandıra Kefken limanında balıkçılar tarafından kıyıya vurmuş halde bir erkek cesedi bulundu. Cesedin, Kandıra Mehmet Akif İlköğretim Okulu’nda hademe olarak çalışan Adem Çak’a (33) ait olduğu tespit edildi. Alınan bilgilere göre; Aslen Gümüşhaneli olan ve Karadeniz’in yerel televizyonlarında kemençe çalıp, şarkı söyleyen Adem Çak, uzun bir süre önce ilimize gelerek Kandıra’ya yerleşti ve Mehmet Akif İlköğretim Okulu’nda hademe olarak çalışmaya başladı.
PANSİYONDA KALIYORDU Yaklaşık 10 gündür çalıştığı okula uğramayan Adem Çak’ın, dün sabah saatlerinde Kefken limanında cesedi bulundu. Aşırı şekilde alkol aldığı ve denize düşerek boğulduğu öğrenilen Adem Çak’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Bekar olan Çak’ın, Kandıra’da 5-6 defa kiralık ev değiştirdiği ve son olarak bir pansiyonda kaldığı öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑