Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kefkenli öğretmenden “Uluslararası Sergi”

Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu öğretmeni Müberra Bülbül, 60 ülkeden sanatçı ve öğrencinin posta ile katıldığı Uluslararası Posta Sanatı Sergisi düzenledi.

2 Aralık 2021 Saat: 11:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.052 kez okunmuştur

Kefkenli öğretmenden “Uluslararası Sergi”
Kefkenli öğretmenden “Uluslararası Sergi”

Namazgâh Kültür Merkezi'nde açılışı yapılan "Ağ Toplumu" isimli Uluslararası Posta Sanatı Sergisine Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Adnan Turan, İlce Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Uysal, Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem ve kurum idarecileri katıldı.

750’DEN FAZLA SANAT ESERİ
2020-2021 Avrupa Projesi olarak yapılan bu uluslararası sergiyi organize eden Kefken Şehit Oğuz Kır Ortaokulu öğretmeni Müberra Bülbül, öğrencileri ve öğretmenleri adına bir çok projeyi destekleyen Okul Müdürü Hasan Çiftçi’nin destekleriyle 60 ülkeden sanatçı ve öğrencinin katıldığı sergiyi düzenledi. Uluslararası sergiye 440 sanatçı, 200’ü aşkın öğrenci ve 750’den fazla sanat eseri posta ile katılım sağladı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Hem ulusal hem uluslararası sanat projeleri yapan Müberra Bülbül, aynı zamanda Arnavutluk'un Kruje kentinde yapılan sanat çalıştayına katılarak Kruje Skenderbeu Müzesi’nde uluslararası sanatçılarla buluşmuştu. Namazgâh Kültür Merkezi'nde açılışı yapılan "Ağ Toplumu" isimli Uluslararası Posta Sanatı Sergisi de katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑