Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kazaların Bitmediği Ada Caddesi Kavşağı için 3315 İmza

Kaymakam Erdoğan’ın kaza yaparak yaralandığı Ada Caddesi kavşağında gerekli önlemlerin alınması için 10 bin imza toplamayı hedefleyen Akşit, diğer derneklerin destek vermemesi sonucu 3315 kişiye ulaşabildi.

16 Temmuz 2013 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.934 kez okunmuştur

Kazaların Bitmediği Ada Caddesi Kavşağı için 3315 İmza
Kazaların Bitmediği Ada Caddesi Kavşağı için 3315 İmza
Kandıra Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Akşit, Kaymakam Mehmet Sarıcan’ın kaza sonucu hayatını kaybettiği, ardından kaymakam Oktay Erdoğan’ın da aynı bölgede kaza yaparak yaralandığı Ada Caddesi kavşağında, gerekli önlemlerin alınması için imza kampanyası başlatmıştı. Akşit, diğer sivil toplum örgütleri ile iş birliği içerisinde çalışarak 10 bin imza toplamayı hedefliyordu fakat diğer derneklerden destek alamayan Akşit, kendi çabalarıyla 3315 kişiye ulaşabildi. Toplanan imzaları dilekçe eşliğinde ulaştırma bakanlığına gönderen Akşit, söz konusu kavşak üzerinde gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.
DAHA FAZLA CAN YANMASIN Amacının engelli vatandaşların rahatlığını ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Akşit, “Dernek olarak tek istediğimiz engelli kardeşlerimizin rahatlığı ve güvenliği. Bu kavşak üzerinde engelli vatandaşlarımız karşıdan karşıya geçerken tedirgin oluyorlar. Bu sadece engelli vatandaşlarımız değil, herkes için geçerli. Bu kavşakta defalarca kaza yaşandı. Daha fazla vatandaşımızın bu kavşakta canı yanmasın, hayatından olmasın veya engelli kalmasın tek temennimiz bu. Umarım dilekçemize olumlu yanıt gelir. İmza kampanyamıza destek veren başta Kaymakam Oktay Erdoğan olmak üzere tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑