Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kazada yaralandı, 20 günlük yaşam savaşını kaybetti

İzmit-Kandıra yolunda 16 Şubat Salı günü otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Kandıra esnaflarından İrfan Okatan (58), tedavi gördüğü hastanede, 20 gün sonra yaşamını yitirdi.

6 Mart 2021 Saat: 16:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.868 kez okunmuştur

Kazada yaralandı, 20 günlük yaşam savaşını kaybetti
Kazada yaralandı, 20 günlük yaşam savaşını kaybetti

İzmit-Kandıra yolu Cicili mevkiinde meydana gelen trafik kazasında,  Ayhan Koca idaresindeki 41 EE 632 plakalı otomobil, Tanju Okatan idaresindeki 34 AAG 024 plakalı hafif ticari araç birbirleri ile çarpıştı. Kazada her iki otomobil içerisinde bulunan 4 kişi ağır şeklide yaralandı.

16 Şubat Salı günü meydana gelen trafik kazası sonucu ağır yaralanan Kandıra esnaflarından İrfan Okatan (58), tedavi gördüğü hastanede, 20 gün sonra yaşamını yitirdi. Kaza 16 Şubat Salı günü İzmit-Kandıra yolu Cicili mevkiinde meydana geldi. Kar nedeni ile kayganlaşan yolda gerçekleşen trafik kazasında,  araç sürücüleri ve yanında bulunanlar iki kişi yaralandı.

Kazada ağır yaranan Ayhan Koca,  Meliha Koca,Tanju Okatan ve İrfan Okatan, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Özel Konak Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan İrfan Okatan bu gün öğle saatlerinde aniden rahatsızlanması sonrası doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Okatan, Kandıra Sanayi Sitesi'nde oto galeri olarak uzun yıllardır ticaretle uğraşıyordu. Evli ve 6 çocuk babası olan Okatan'ın cenazesi yarın (Pazar) günü Kandıra Merkez Yeşil Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kandıra Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑