Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kaymakamlıklar bayrak dağıtacak

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaelili vatandaşları Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında evlerine bayrak asmaya davet etti

26 Ekim 2023 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 688 kez okunmuştur

Kaymakamlıklar bayrak dağıtacak
Kaymakamlıklar bayrak dağıtacak

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Kocaelili vatandaşları Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları kapsamında evlerine bayrak asmaya davet etti. Vali Yavuz, yaptığı paylaşımda Kocaeli genelinde ilçelerde kaymakamlıklar tarafından bayrak dağıtımının yapıldığını söyleyerek, “Ay yıldızlı bayraklarımızı ev ve iş yerlerimize asarak ve düzenlenecek etkinliklere katılım sağlayarak, Kocaeli’nde Cumhuriyet Çoşkusunu en güzel ve yoğun şekilde yaşayalım” dedi.

HER EVE BİR BAYRAK AS
Sevgili Kocaelililer, Cumhuriyetimizin 100. yılını bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı ev ve işyerlerimize asarak kutlamaya katılalım. 100. yılını büyük bir coşku, gurur ve sevinçle kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurtuluşundan bugüne, Aziz Milletimiz olarak bölünmez vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesi altında, tek millet olarak yaşama uğrunda her şeyini feda edebilme anlayışına ve ruhuna sahip olduk. Bu yıl da bağımsızlığımızın sembolü, şanlı ay yıldızlı al bayrağımızın asılmasıyla ilimizin gelincik bahçesine dönüştürülmesi için Kocaeli Valiliği olarak “Her Eve Bir Bayrak As” kampanyamızla beraber 100. Yıl gururunu ve çoşkusunu, 100. Yıla yakışır etkinlik ve programlarla hep birlikte yaşayacağız.

KAYMAKAMLIK DAĞITACAK
Valiliğimiz koordinasyonuyla başlattığımız “Her Eve Bir Bayrak As” kampanyamız doğrultusunda Kaymakamlıklarımız tarından belirlenen noktalarda dağıtımını gerçekleştirmeye başladığımız ay yıldızlı bayraklarımızı ev ve iş yerlerimize asarak ve düzenlenecek etkinliklere katılım sağlayarak, Kocaeli’nde Cumhuriyet Çoşkusunu en güzel ve yoğun şekilde yaşayalım. Haydi Kocaeli, 100. Yıl dönümümüzde şehrimizi şanlı bayrağımızla donatalım.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑