Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Kandıra'da Muhtarlar Günü'nü Kutladı

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Kandıra İlçesi muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Yaran, Kandıralı Muhtarlara işlerinde kolaylıklar dileyerek Muhtarlar Günlerini kutladı.

25 Ekim 2023 Saat: 09:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 768 kez okunmuştur

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Kandırada Muhtarlar Gününü Kutladı
Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Kandıra'da Muhtarlar Günü'nü Kutladı

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliği nedeniyle Kandıra Kaymakamlığı tarafından Hükümet Konağı bahçesinde tören düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Adnan Turan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Adnan Kaçar, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar katıldı.

Törende Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi ve Kandıra Muhtarlar Derneği, Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından sona eren çelenk sunma töreninin ardından Namazgâh Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programına katılan muhtarlarla sohbet edilerek istek ve sıkıntıları dinlendi.

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Kandıra’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.  Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Ömer Lütfi Yaran yanı sıra Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Adnan Kaçar, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horos ve Kandıra ilçe muhtarları katıldı.

Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, “Muhtarlarımızı, bizim duyan kulağımız, gören gözümüz ve aynı zamanda şefkat elimiz olarak görüyor, çok yakın mesai arkadaşlarımız olarak değerlendiriyoruz. Sizleri çok seviyor ve değer veriyoruz. Bugün sizin karşılaştığınız sıkıntılarınızı dinlemek ve çözümü için istişarelerde bulunmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hepinize bu güne kadar yaptığınız güzel çalışmalar için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Turan, “Muhtarlara hediye edilen Muhtarlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Rabbim değerli muhtarlarımıza Kandıra’mız için güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin inşallah” açıklamalarında bulundu.

Muhtarların mahallerindeki ihtiyaç ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Ömer Lütfi Yaran işlerinde kolaylıklar dileyerek Muhtarlar Günlerini kutladı. Birçok alanda verdikleri hizmetlerden ötürü Kandıra  muhtarlara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑