Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Kaymakam hakkında suç duyurusunda bulunacaklar

Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi, İl Halk Sağlık Müdürü Melih Kaştı ve Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan hakkında ilerleyen günlerde suç duyurusunda bulacağını açıkladı.

12 Temmuz 2014 Saat: 12:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.844 kez okunmuştur

Kaymakam hakkında suç duyurusunda bulunacaklar
Kaymakam hakkında suç duyurusunda bulunacaklar
Aile hekimlerine fazla yazılan nöbeti kabul etmeyen ve 1 Mayıs’tan itibaren üç gün boyunca nöbete gitmeyen ilimizdeki 13 sağlık çalışanı hakkında soruşturma açılmıştı. Sendika Avukatı Fahriye Yiğit ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, soruşturma açılmasına izin veren İl Halk Sağlık Müdürü Melih Kaştı ve Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan hakkında, görevi kötüye kullanma gerekçesi ile suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Sendika Avukatı Yiğit, soruşturmalara itiraz ettiklerini ve itiraz sonuçlandıktan hemen sonra suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
HUKUK HERKESE LAZIM Sendika yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Çeker, hukukun herkese lazım olacağını vurgulayarak, “İdarecilere tavsiyemiz, zor durumda kalmamaları için mahkeme kararlarını uygulamalarıdır. Mahkeme kararı uygulanmazsa; avukatımız aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu. Soruşma gerekçesi olan eyleme 20 binin üzerinde sağlıkçının katıldığını hatırlatan Çeker, “Hukuk dışı yapılan bu işlem ile ilgili Aile Hekimleri Federasyonu, Türkiye çapında söz konusu görevlendirmelere icap edilmemesi yönünde karar almıştır. Alınan karar doğru bir karardı sendika olarak kararı destekledik” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑