Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kaymakam Erdoğan Halk Eğitim’i gezdi

Kandıra İlçe Kaymakamı Oktay Erdoğan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

22 Eylül 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.768 kez okunmuştur

Kaymakam Erdoğan Halk Eğitim’i gezdi
Kaymakam Erdoğan Halk Eğitim’i gezdi

Kandıra Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane kurum çalışmaları ile ilgili Erdoğan’a bilgi verdi. Birdane iki yıl önce Halk Eğitim Müdürlüğüne atanmasının ardından bina çevresinde yaptığı çevre düzenlemesi ve idari bölümde yaptırdığı alanları Kaymakam Erdoğan’a gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Kandıra Halk Eğitim Merkezi 2. katında Kandıra beziyle süslenen gelin odası Kaymakam Erdoğan’ı oldukça şaşırttı. Kandıra bezinin çok farklı alanlarda kullanıldığını burada sergilenen birbirinden güzel Kandıra bezlerini yakından görme fırsatı buldu.
İSTİHDAMA YÖNELİK KURSLAR 2010 yılında Halk Eğitim Müdürlüğü’ne atanan İsmail Birdane, geçen yıl ilçede 418 kurs açtıklarını belirtti. Bu sayının ilçede bir ilk olduğunu söyleyen Birdane “ 2011-2012 yılında ise 540 kurs açtık. 8448 kursiyere ulaştık. Bu kurslarımızda kaportacı, aşçı, iş makineleri, seracılık, kur’an kursu, cenaze yıkama, kalorifercilik, bilgisayar, avcılık, inşaat demirciliği, taş tuğla duvarcılığı gibi kurslar açarak gençlere meslek eğitimi sunduk. Sanayide istihdama yönelik kurslar açarak çok sayıda kişiye iş imkanı sunduk. İş kur ve bazı kurumlarla iş birliği içinde kurslar açarak eğitim alanlarını genişlettik” dedi.
KAYMAKAMA HEDİYE Bu yıl ise Kandıra merkez ve köylerde 600 kurs açarak 10 bin kursiyere ulaşmayı hedeflediğini belirten Birdane “ Bu kursların içinde 7’den 70’e her ihtiyaca dayalı her alanda kurslar açarak teşvik amaçlı ödüller vererek bu sayıyı daha da yükseğe çekmeye çalışacağız” açıklamasında bulundu. Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane’ nin çalışmaları nedeniyle tebrik ederek, destek sözü verdi. İsmail Birdane kaymakam Erdoğan’a Kandıra bezinden şemente ve kese hediye etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑