Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kayıp dalgıçlardan birinin cesedine ulaşıldı

Kandıra Sarısu Sahili’nde 6 gün önce zıpkınla balık avlamak amacıyla denize giren ve kaybolan 2 arkadaştan birinin cesedine ulaşılırken diğer şahsın bulunması için çalışmalar devam ediyor.

6 Temmuz 2014 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.677 kez okunmuştur

Kayıp dalgıçlardan birinin cesedine ulaşıldı
Kayıp dalgıçlardan birinin cesedine ulaşıldı

İzmit’te esnaflık yapan Mahmut Atalan (45) ile arkadaşı Kadır Işık (39) 1 Temmuz günü akşam saatlerinde gittikleri Kandıra Sarısu’da, iftarlarını açtıktan sonra zıpkınla balık avlamak için denize girmiş ve iki arkadaştan bir daha haber alınamamıştı. Yaklaşık 6 gündür aralıklarla devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucu Kadir Işık’ın cesedine ulaşıldı. Denize girdikleri Sarısu Sahili’nden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kefken Adasında kayalıklara sıkışan bir ceset gören ekipler cesedi hemen bota alarak kıyıya çıkarttı.
Yapılan incelemelerin ardından cesedin İzmit Abdurrahman Yüksel Caddesindeki Has Dörtler Yufka’nın sahiplerinden Ali Işık’ın oğlu Kadir Işık’a ait olduğu tespit edildi. Işık’ın cenazesi botla Sahil Güvenlik Komutanlığı’na, buradan da otopsi yapılmak üzere Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Birlikte balık avlamak için girdikleri denizde kaybolan iki arkadaştan İzmit sanayi sitesindeki Hassas Kaynak isimli işyerinin sahibi Mahmut Atalan’ın ise arama çalışmaları devam ediyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑