Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Kayıp adamın cesedi bulundu

Ailesiyle birlikte Kandıra Pına

21 Mayıs 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.874 kez okunmuştur

Kayıp adamın cesedi bulundu
Kayıp adamın cesedi bulundu

Kandıra Pınarlı Köyü Köyağzı mevkiinde bulunan yazlığına önceki gün ailesiyle birlikte gelen ve sabah camiye gitmek için evden çıkan 89 yaşındaki Lütfü Bayrakçı’dan bir daha haber alınamadı. Babalarının eve dönememesinden şüphelenen ve panikleyen oğulları İsrafil ve İsmail, durumu Kandıra İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. İlçe jandarma ekipleri köy muhtarıyla birlikte köyün her yerini didik didik aradı fakat yapmış oldukları çalışmalarda Bayrakçı’nın her hangi bir izine rastlanmadı. Bunun üzerine ilçe jandarma ekipleri durumu Arama Kurtarma Derneği'ne (AKUT) bildirildi.
CESEDİ BULUNDU Yazlığın bulunduğu mevkiinin en yakın camiye 3 kilometre uzakta olması ve Bayrakçı’nın ilerleyen yaşından dolayı unutkanlığının olması ailesini tedirgin ederken, İstanbul ve Kocaeli’nden gelen arama kurtarma ekipleri köy çevresinde ve deniz kıyılarında arama çalışmaları başlattı. Köpekli arama ekipleri karadan, su altı ekipleri ise kıyıdan olmak üzere yaklaşık 60 kişilik ekip Lütfü Bayrakçi’yi bulmak için seferber oldu. İstanbul ve Kefken sahil güvenlik ekipleri Köyağzı mevkiinde arama yaparken deniz kenarında Bayrakçi’nin cansız bedenine ulaştı. Jandarma Bayrakçi’nin şüpheli ölümünden dolayı soruşturma başlattı.
DENİZDE BULUNDU Köy Muhtarı Hüseyin Gün’ün açıklamalarına göre, “Salı sabahı saat 6.00 civarında üzerinde pijama ve tişört ile yazlık evlerinden camiye gitmek için çıkmış. Çocuklarının ifadelerine göre babaları Lütfü Bayrakçi, en fazla 250-300 metre yürüyebilir düşüncesiyle çevrede kendi imkânlarıyla arama yapmışlar. Babalarını bulamayan Bayrakçi ailesi bana başvurdu. Bende ilçe jandarmayı aradım. 2 günden beri köpekli jandarma ekipleri Köyağzı mevkiinde arama çalışması yapıyorlar. AKUT ve komando su altı ekipleri ise deniz kıyısında arama çalışmalarına devam ediyordu. Akşam saatlerinde İstanbul ve Kefken sahil güvenlik ekipleri denizde arama yaparken köy ağzı mevkiindeki plajda cansız bedenini buldu” dedi.




       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑