Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Katilden kan donduran ifade

Türkiye’nin konuştuğu katliamın zanlısı olan baba dün gece 12.30 sıralarında evinin yakınlarında bulunan 41 KE 884 Plakalı Doğan Marka arabasının içinde yakalandı. Eli kanlı baba işlediği cinayetleri bir bir anlattı

16 Ocak 2013 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 18.613 kez okunmuştur

Katilden kan donduran ifade
Katilden kan donduran ifade
KARIMI BOĞDUM Kanlı katilin polise verdiği ifadede "Pazartesi günü sabah saatlerinde eşimle tartıştım 15 bin lira kredi borcum vardı. Eşimle bu nedenden dolayı tartışmaya başladım. Tartışma esnasında kendimi kaybettim ve karımı boğarak öldürdüm" dediği iddia edildi. Kocanın kan donduran ifadesi şöyle devam etti:
ÇOCUKLARIMIN BOĞAZINI KESTİM "Eşimi öldürdükten sonra Görkem ile Gökdeniz’i de boğmak istedim. Boğazlarına sarıldım ama o esnada ölmediklerini fark ettim. Bir maket bıçağı alarak çocuklarım boğazını kestim. Onlar da öldü." dedi. Üç kişinin katili baba daha sonra 45 günlük bebekleri olan Aysima’ya yöneldi. AYSİMAYI’DA NEFESSİZ BIRAKTIM Çıkan gürültülere uyanan Aysima’da ağlamaya başlamıştı. Ona doğru yöneldim ve ağzını kapatarak onu da nefessiz bıraktım. Bir süre sonra o da öldü. Daha sonra evi terk ederek bir ormana gittim geceyi orada geçirdim ertesi gün ise bir parkta yattım. KENDİMİ ÖLDÜRMEK İSTEDİM Eşini ve üç çocuğunu öldürdükten sonra kendi de ölmek isteyen baba Ramazan Geniş, mutfakta bulunan fare zehirini alarak içtiğini ancak ölmediğini söyledi. ARABAYI ALMAK İSTEDİ 4 Kişinin katili baba, parkta geçirdiği gecenin sabahında Hereke’ye gittiğini oradan da Karamürsel’e geçtiğini ve yürüyerek Kuruçeşme’ye geldiğini söyledi. Cinayetleri işlediği evin 1 km aşağısında bulunan otomobilini almak isteyen eli kanlı katil otomobilini çalıştırmak isterken Kuruçeşme Polis Ekipleri tarafından yakalandı. CENAZELER BUGÜN Kuruçeşme’de işlenen vahşetin ardından anne Aysel Geniş ve çocukları Gökdeniz, Görmek ve Aysima’nın cenazeleri bugün öğleyin Kandıra’ya bağlı Böcekler köyünde defnedilecek. Katliama kurban giden aile toprağa verildiği saatlerde kanlı katil Ramazan Geniş’te savcılığa sevk edilecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑