Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Karaosmaoğlu, Kandıra’da yürüdü

Başkan Karaosmanoğlu, “Dünya Yürüyüş Günü” nedeniyle Darıca ve Kandıra’da düzenlenen yürüyüşlere katıldı.

7 Ekim 2013 Saat: 23:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.915 kez okunmuştur

Karaosmaoğlu, Kandıra’da yürüdü
Karaosmaoğlu, Kandıra’da yürüdü
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Dünya Yürüyüş Günü” nedeniyle Darıca Sevgi Park’ı ve Kandıra Namazgah Deresi havzasında yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerine katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüşün en sağlıklı ve en kolay yapılabilecek spor olduğunu ifade etti.
DÜNYA YÜRÜYÜŞ GÜNÜ Başkan Karaosmanoğlu, Dünya Yürüyüş Günü nedeniyle Darıca Sevgi Parkı ve Kandıra Namazgah Deresi havzasında yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde spor severlerle bir araya geldi. Sağlıklı yaşamın temel taşlarından birisinin spor yapmak olduğunu, yürüyüşün de en kolay spor dallarından biri olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir olarak kent genelinde kilometrelerce yürüyüş yolu yaptık, yeni traking parkurları açtık’’ hatırlatmasını yaptı.
DOĞAYA SÜLÜN SALINDI Sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde kentin dört bir köşesinden gelenlerin tanışma ve kaynaşma olanağı bulduğuna da değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Okullara yaptığımız spor salonlarıyla, bahçesi müsait olan okullara kurduğumuz basketbol ve voleybol sahalarıyla, kentin her köşesine taşıdığımız spor aletleriyle Kocaeli’nde spor yapmayan hiç kimse kalmasın istiyoruz’’ şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, Kandıra’da doğaya sülün saldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑