Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Karadeniz yine can aldı

Kandıra Kumcağız’a amcası ve yeğenleri ile birlikte yüzmeye giden 28 yaşındaki Ali Yılmaz, dalgaların arasında boğularak yaşamını yitirdi.

4 Eylül 2013 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.614 kez okunmuştur

Karadeniz yine can aldı
Karadeniz yine can aldı
Kandıra Kumcağız’da serinlemek için denize giren kişi boğularak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Sakarya’ya bağlı Söğütlü Köyü’nde ikamet eden ve çiftçilik yapan Ali Yılmaz (28) amcası ve yeğenleri ile bilirlikte denize girmek için Kandıra Kumcağız Plajı’na geldi. Akşama kadar denize giren gençler birlikte eğlendikten sonra saat 18.00 sularında yemek yemek için kumsalda toplandı. Bu esnada Ali Yılmaz ise yüzmeye devam ediyordu. İddiaya göre Ali Yılmaz bir anda gözlerden kayboldu. Amcası ve yeğenleri hemen denizde Ali Yılmaz’ı aramaya başladı.
25 dakika sonra çıkartıldı Bölgeye gelen dalgıç ekipleri tarafından yaklaşık 25 dakika sonra sudan çıkartılan Ali Yılmaz, yapılan ilk müdahalenin ardından Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Yılmaz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ali Yılmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen Ali Yılmaz’ın cenazesi topağa verilmek üzere Söğütlü Köyü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑