Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

Karadeniz 'Sarıdeniz' oldu

Kerpe’de kanalizasyon ve yağmur suyu birbirine karıştı, plajı ağır kokular sardı deniz ise sapsarı bir renk aldı.

12 Temmuz 2012 Saat: 01:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.080 kez okunmuştur

Karadeniz 'Sarıdeniz' oldu
Karadeniz 'Sarıdeniz' oldu
Kandıra, Kerpe tatil Köyü’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin başlattığı ve henüz tamamlanmayan altyapı çalışmalarında çıkan toprak yığınları, aniden bastıran sağanak yağmurla çamur halinde denize aktı. Karadeniz’in Kerpe sahili sarı bir renge bürünmesine rağmen yağmurun durması ardından güneş çıkınca binlerce kişi yine kendilerini denize attı.
Hafta sonunda başta İstanbul ve Kocaeli olmak üzere Sakarya ve diğer yakın illerden gelenlerin akınına uğrayan Kandıra’da belediye altyapı çalışmaları başlattı. Yüzlerce yazlık sitelerin de bulunduğu, ayrıca en iyi kumsallardan birine sahip olduğu Kerpe bölgesinde de tüm ana ve ara yollar kazıldı. Toprak yığınları ortada bırakıldı. Önceki gün öğlen saatlerinde aniden kararan havayla birlikte başlayan sağanak yağmur Kerpe’yi göle çevirirken, akan sel suları altyapı çalışmalarında çıkan toprak yığınlarını da denize götürdü.
Deniz suyunun Kerpe Koyu’nu sapsarı bir renge büründürmesine rağmen yağmur durup güneş açtıktan sonra yüzlerce kişi, yağışla birlikte artan nemin de etkisiyle denize akan kanalizasyonu, oluşan ağır kokuyu ve denizin çamur rengine dönüşmesini aldırmayarak kendilerini denize bıraktı. Kerpe’de ki bu olumsuz tablo önce gazetemizde daha sonra tüm yerel ve ulusal basında yer buldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑