Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Karadeniz Sahili Birleşiyor

Kandıra Bölgesinin gelişimine büyük katkı sağlayacak oaln Karadeniz dahilindeki yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şu anda sıkıştırma çalışmaları süren yolun 15 gün ...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.374 kez okunmuştur

Karadeniz Sahili Birleşiyor
Karadeniz Sahili Birleşiyor

Kandıra Bölgesinin gelişimine büyük katkı sağlayacak oaln Karadeniz dahilindeki yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şu anda sıkıştırma çalışmaları süren yolun 15 gün içerisinde tamamlanarak ulaşıma açılması planlanıyor.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra sahilini güzergahına bağlayacak olan 5 kilo metre uzunluğundaki Sarısu- Kerpe yine 5 Kilo Metre uzunluğundaki Sarısu- Seyrekile 4 Kilo Metre 4 Kilo Metre uzunluğundaki Sarısı-Doğancalı arasındaki yol yapım çalışmaları gerçekleştiriyor. Bölgenin turizm açısından gelişimine büyük katkı sağlayacak proje sayesinde Ağva’dan yola çıkan bir araç Kandıra Merkezine girmeden sadece sahil bandını kullanarak Pınarlı, Bağırganlı, Seyrek, Kerpe, Cebeci üzerinden dikili Köyü’ne kadar rahatlıkla ulaşabilecek.

 

Asfalta Hazır Hale Getirildi

Daha önce stabilize olan ve otomobillerin kullanımına uygun durumda bulunmayan yolda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Kontrolündeki ekipler önce reglaj ( Sıkıştırma düzeltme) ardından da sathi kaplama çalışması yaptı. 15 gün içinde tamamlanacak olan bu çalışmanın ardından hemen asfalt çalışmasına başlanarak yol her türlü araç trafiğine uygun hale getirilecek.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑