Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Karadeniz bir can daha aldı

Kandıra Pınarlı köyü Halk Plajı’nda serinlemek için denize giren 58 yaşındaki Oktay Yıldırım, girdiği denizde boğularak yaşamını yitirdi.

2 Eylül 2013 Saat: 00:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.353 kez okunmuştur

Karadeniz bir can daha aldı
Karadeniz bir can daha aldı
Kandıra Pınarlı köyü’de serinlemek için denize giren kişi boğularak yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre hafta sonunu fırsat bilerek İstanbul Kağıthane’den kardeşi ve 2 arkadaşı ile birlikte Kandıra Pınarlı köyü’de gelen Oktay Yıldırım (58) Pınarlı Halk Plajı’nda denize girdi. Akşam saatlerine kadar denizde zaman geçiren 4 kişiden Oktay Yıldırım bir anda denizde kayboldu. Yıldırım’ın boğulma tehlikesi geçirdiğini gören kardeşi ve beraberindeki iki arkadaşı hemen denize atladı.
İstanbul’da toprağa verilecek Çevredekilerin de yardımıyla sudan çıkartılan Oktay Yıldırım hemen araca alınarak Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Yıldırım yaşamını yitirdi. İstanbul Kağıthane’de ikamet eden ve bobinaj işi yapan evli ve 4 çocuk babası Oktay Yıldırım’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilecek olan Yıldırım’ın cenazesi İstanbul’da toprağa verilecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑