Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Kandıraspor'dan centilmenlik örneği

Yahya Kaptanspor Kandıra Spor ile karşılaştı. Maç öncesi şampiyon rakibini Kandıraspor’a yakışır bir biçimde alkışlayarak seromaniye çıkardı. Spor camiasında ender rastlanan bu görüntüler herkesin takdirini topladı

19 Nisan 2024 Saat: 07:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 493 kez okunmuştur

Kandıraspordan centilmenlik örneği
Kandıraspor'dan centilmenlik örneği

Küçük yaş gruplarında faaliyet gösteren, alt liglerin başarılı takımlarından Kandıraspor kulübünün U15 takımı, evinde oynadığı müsabakada U15 C grubunda kıyasıya liderlik mücadelesi yaptığı, ligi şampiyon tamamlayan, Kocaelispor'un efsane futbolcusu Faruk Sarman’ın çalıştırdığı Yahya Kaptanspor ile karşılaştı.

Maç öncesi şampiyon rakibini Kandıraspor’a yakışır bir biçimde alkışlayarak seromaniye çıkardı. Spor camiasında ender rastlanan bu görüntüler herkesin takdirini topladı.

Ayrıca Kandıra Spor U15 takımı da ligi 2. sırada tamamlayarak Türkiye Şampiyonasına katılma play-off eleme maçları oynayacak.

Kandıraspor kulübünden yapılan açıklamada; “U15 takımımızı tebrik ederiz, lig boyunca çok iyi gelişim gösterdiler. Yahya Kaptan Spor’u da kutluyoruz. Ağaç yaş iken eğilir. Amacımız iyi insan, iyi birey ve iyi sporcular yetiştirmek. Skor odaklı değil gelişim odaklı çalışıyoruz. Teneke kupalar, 3 puanlar, maçlar gelir geçer. Dostluklar baki kalsın. Yolumuz uzun çalışmaya gelişmeye devam edeceğiz…”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑