Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'nın Minik Savaşçısı Eslem Lina İçin Seferberlik

Henüz 20 günlükken, SMA Tip 1 ile mücadele eden minik Eslem Lina için Kocaeli kenetleniyor. Yarın, bu kapsamda büyük bir dayanışma örneği sergilenecek; Eslem Lina'nın hayata tutunması için bir canlı yayın düzenlenecek.

4 Nisan 2024 Saat: 07:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.452 kez okunmuştur

Kandıranın Minik Savaşçısı Eslem Lina İçin Seferberlik
Kandıra'nın Minik Savaşçısı Eslem Lina İçin Seferberlik

Kandıralı Akbaş ailesinin çağrısıyla, 4 Nisan Perşembe akşamı İnstagram üzerinden gerçekleştirilecek bu özel yayında, Eslem Lina için gerekli olan miktarın, kalan %25'lik kısmının toplanması hedefleniyor. Henüz 20 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Eslem Lina için başlatılan kampanyada büyük bir aşama kaydedildi; toplamda gerekli olan 1 Milyon 820 Bin Euro'nun %75'i hayırseverlerin destekleriyle toplandı. Şimdi, Akbaş ailesi ve tüm destekçiler, minik Eslem'in hayatını kurtaracak son adım için Kandıra başta olmak üzere tüm Türkiye'yi yardım kampanyasına destek olmaya çağırıyor.

Perşembe Akşamı Tüm Gözler Instagram'da
Eslem Lina'nın yaşaması için düzenlenecek olan canlı yayın, @sma.eslemlina ve @sma.eslemlinayedek Instagram hesapları üzerinden yapılacak. Ramazan ayının maneviyatının da yardım kampanyasına ivme kazandırması beklenirken, Akbaş ailesi fitre, zekat ve sadakaların da bu kutsal çabanın bir parçası olmasını umuyor.

Nasıl Destek Olabilirsiniz?
Herkesin katkıda bulunabileceği bu yardım kampanyası, Valilik izni ile gerçekleştirilmektedir. Eslem Lina için bağış yapmak isteyenler, aşağıdaki IBAN numarası üzerinden Elif Akbaş adına yapacakları yardımları "Eslem Lina" açıklaması ile iletebilir:

IBAN: TR 41 0001 0005 5479 2421 2450 06

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑