Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralılardan Kocatürk'e ziyaret

Kocaeli ve çevre illerde çeşitli görevlerde bulunan Kandıralıları yalnız bırakmayan Kocaeli Kandıralılar Derneği yönetimi, son olarak Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı K...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.385 kez okunmuştur

Kandıralılardan Kocatürk'e ziyaret
Kandıralılardan Kocatürk'e ziyaret

 

 

Kocaeli ve çevre illerde çeşitli görevlerde bulunan Kandıralıları yalnız bırakmayan Kocaeli Kandıralılar Derneği yönetimi, son olarak Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı Kurslar Komutanı Deniz Albay Ali Kocatürk ile bir araya geldi.

 

İlimizin en aktif ve sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Kocaeli Kandıralılar Derneği, kent genelindeki seri ziyaretlerine devam ediyor. Özellikle ilimizde önemli görevlerde bulunan Kandıralıları yalnız bırakmayan ve kendileriyle sık sık bir araya gelerek küçük jestlerde bulunan dernek yönetimi son olarak Derince Eğitim Merkezi Komutanlığı Kurslar Komutanı Deniz Albay Ali Kocatürk ile bir araya geldi. Kocatürk ile makamında bir araya gelen Kandıralılar, kendisi ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

SÖYLEŞİYE DAVET ETTİLER

Ziyarette konuşan Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız, “ önemli bir eğitim merkezinin komutanı olan hemşerimizin varlığından dolayı çok mutluyuz. Başarılarının devamını diliyoruz. Kendisini 19 Kasımda yapılacak olan Kocaeli Valimiz Gökhan Sözer’in ülkemiz ve dünyadaki gelişmelerle ilgili görüş ve değerlendirmelerini aktaracağı toplantımıza bekliyoruz “ dedi.

 

KALABALIK KATILIM

Bu arada ziyarette dernek başkanı Recep Yıldız’ın yanı sıra, başkan yardımcıları Erdal Baykara ve Günay Gülcü, genel sekreter Murat Batmaz, muhasip üye Salih Horos, denetim kurulu üyeleri Ahsen Okyar ve Orhan Can ile Ayhan Özcan katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Deniz Albay Ali Kocatürk ise, Kandıralılarla bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑