Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralılardan eski başkanlara vefa

15. şeref yaşını kutlayan Kocaeli Kandıralar Derneği'nin nisan ayı "Vefa ve teşekkür toplantısı" oldukça renkli geçti. Toplantıya katılan Kandıralı üç eski...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.495 kez okunmuştur

Kandıralılardan eski başkanlara vefa
Kandıralılardan eski başkanlara vefa

15. şeref yaşını kutlayan Kocaeli Kandıralar Derneği’nin nisan ayı “Vefa ve teşekkür toplantısı” oldukça renkli geçti. Toplantıya katılan Kandıralı üç eski belediye başkanına  plaket veren dernek yönetimi büyük bir vefa örneği gösterdi

 

15. şeref yaşını kutlayan Kocaeli Kandıralar Derneği’nin nisan ayı “Vefa teşekkür toplantısı” geçtiğimiz günlerde Otel Asya’da gerçekleştirildi. Recep Yıldız’ın ev sahipliğini yaptığı toplantıya, kapatılan Bekirpaşa Belediyesi eski Başkanı Abdullah Köktürk, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, kapatılan Kuruçeşme Belediye eski Başkanı Ali Kahraman ile Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Recep Alp, KOÜ Kandıra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Bayraktutan, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ahsen Okyar,  eski milletvekili Erol Köse, İzmit Belediye Meclis Üyesi Cengiz Özcan, İzmit Orhan Mahallesi Muhtarı Nazmi Balaban,  Bekirdere Mahallesi Muhtarı İsmail Sayın, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner, Özdilek İşletme Müdürü Ayhan Okyar, Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mehmet Karanfil ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Eski başkanlardan dernek yönetimine  teşekkür

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Recep Yıldız, “28 Mart 2004 – 29 Mart 2009 tarihleri arasında Beş yıldır yaptıkları başarılı görev ve sayısız hizmetleri ile hemşehrilerimizin gurur ve övünç duyduğu Kandıralı Belediye Başkanlarımızı tebrik ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” dedi. Daha sonra kendileri de Kandıralı olan kapatılan Bekirpaşa Belediyesi eski Başkanı Abdullah Köktürk, kapatılan Kuruçeşme Belediyesi eski Başkanı Ali Kahraman ve Kandıra Belediyesi eski Başkanı Mustafa Öğren’e yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı bir plaket verildi. Eski başkanlarda kendileri onuruna düzenlenen bu geceden dolayı Kocaeli Kandıralılar Derneği yönetimine teşekkür etti.

 

Köktürk: Kandıralılar vefalıdır

Plaket alan eski belediye başkanları adına konuşan Abdullah Köktürk, “Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri bu akşam, burada Vefa’nın sadece bozası ile meşhur bir semt olmadığını, Türkçe’nin en anlamlı kelimesi ve asil bir davranış biçimi olduğunu göstermişlerdir. Kandıralıların vefalı insanlar olduğu bu toplantı ile bir kere daha herkes tarafından görülmüştür. Düşünen, toplantıyı tertipleyen, buraya gelen herkese, ayrıca görevli olduğumuz dönemde ilgi ve desteklerini esirgemeyenlere şükranlarımızı sunarız. Bundan sonra da güzel çalışmalar gerçekleştirerek kentimize ve güzel Kandıramıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu toplantıyı düzenleyen  Kandıralılar Derneği yönetimine de teşekkür ediyorum ” dedi. 

 

 

Yeni seçilenleri tebrik

Otel Asya’da gerçekleşen toplantıda, yeni dönemde İzmit Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Cengiz Özcan, Bekirdere Muhtarlığı’na seçilen İsmail Sayın, İl Genel Meclisi Üyeliği’ne seçilen Recep Şenol ve Tavşantepe Muhtarlığı’na seçilen Tekin Güner çalışmaları ile ilgili katılımcılara bilgi verirken, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri de yeni seçilen meclis üyelerini ve muhtarları  tebrik ederek, onlara yeni görevlerinde başarılar diledi. Gecede oldukça renkli sahneler yaşanırken, eski belediye başkanlarının da oldukça duygulandıkları gözlendi.Toplantıya katılan davetliler birbirleriyle sohbet edip, kaynaşma imkanı buldular.  Toplantı, Salim Yaşar tarafından Kocaeli Kandıralılar Derneğinin en yaşlı üyeleri Erol Köse ve Günay Gülcü’ye Denizci şapkası hediye edilmesi ile sona erdi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑