Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıralılar Mesajı MHP’li Vekil Enginyurt’un Konuşması İle Verdi!

Kandıralılar seslerini duyuracak ve yanlarında olacak milletvekili bulamayınca Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin bir ilçeye kuracağı çöp kararı sonrası vatandaşın yanında olan MHP Milletvekilinin konuşmasını “mesele tam bu”

27 Ocak 2020 Saat: 09:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.692 kez okunmuştur

Kandıralılar Mesajı MHP’li Vekil Enginyurt’un Konuşması İle Verdi!
Kandıralılar Mesajı MHP’li Vekil Enginyurt’un Konuşması İle Verdi!

Kandıralıların birinci gündemi kurulacak çöp tesisi. Bu konuda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çöp tesisi konusunda tam destek verdi. Kandıralıların meselesi ise siyaset üstü çöp tesisi sorunun çözülmesini istiyor.

SESLERİNİ DUYURMAYA ÇALIŞIYORLAR
Siyasi olarak Ak Parti’nin içerisinde yer alan il yöneticileri, meclis üyeleri Kandıralıların yanında dimdik duruş sergiledi. 2 bin civarında bölge sakini önce eylem yaptı. “Kandıralıların çöp istemiyoruz” mesajını en iyi şekilde duyurmaya çalışan Kocaeli Manav Türkleri Dayanışma Platformu duyurmaya çalışıyor.

MHP’Lİ VEKİLİ PAYLAŞTILAR
Süreçte önemli bir sorumluluk üstlenen Kocaeli Manav Türkleri Dayanışma Platformu, Kocaeli’nde seslerini duyuracak siyasetçi bulamayınca Ordu Çaybaşı’na kurulacak çöp tesisinde vatandaşın yanında olan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un konuşmasını “mesele tam bu” diyerek paylaştılar.

CUMHUR İTTİFAKI VAR VE MHP’Lİ VEKİL VATANDAŞIN YANINDA!
Cumhur ittifakı Ak Parti Adayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler, Çaybaşı İlküvez Mahallesi’ne çöp yeri kurulması kararı aldı. Bu karar üzerine ilçe harekete geçti. 5 bin kişiyi ise cumhur ittifakı ortağı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt dinledi.

İŞTE KANDIRALILARIN PAYLAŞTIĞI O KONUŞMA;
Enginyurt; “Bugün Çaybaşı İlküvez Mahallesi’ndeki çöp yeri ile ilgili olarak vatandaşlarımızla istişare için İlküvez’e gittik. Lakin bu bir istişareden ziyade bir mitinge dönüştü. Yaklaşık beş bin kişinin katıldığı, halkımızın büyük bir teveccüh gösterdiği miting havasında bir toplantı gerçekleştirdik. İlküvez halkı kirli bir doğa istemiyor. Katledilmiş bir çevre istemiyor. Sağlık sorunu yaşamak istemiyor.

Çocuklarına gelecekte güzel bir İlküvez bırakmak istiyor. Bu maksattan hareketle de seslerini duyurmak için yaklaşık 20 gün orada bir nöbet eylemi gerçekleştiriyorlar. Birileri bu insanların haklı taleplerini çirkin siyasetine malzeme yaparak halkı tahrik edip oradan nasıl rant çıkarabiliriz düşüncesiyle buralarda toplantılar yaptılar. Dertleri tıpkı Türkiye’nin meselelerinde olduğu gibi çözüm değil, tıpkı Türkiye’nin hassas meselelerinde oldu gibi İlküvez’de çözüm istemiyorlar.

Nasıl iktidara zarar verebiliriz, nasıl burada Cumhur İttifakı’na zarar verebiliriz, nasıl buradan oy devşirebiliriz derdindeler. Ama biz bugün oraya samimi düşüncelerimizle gittik. Bir oy kaygımız veya hesabımız yok. Büyükşehir belediye başkanımız ve Çaybaşı belediye başkanımızla görüşerek gittik. Biz istiyoruz ki bu yöre insanının sorununa çöüz üretilsin. Yazın, kışın İlküvez’in içerisinden geçen kamyonlar pis sularını akıtıyor. Çaybaşı ve İlküvez pis koku ve sivrisinekten geçilmiyor. Buna tedbir istedik. Burada çöpten akan sular dereleri mahvetmiş. Çöpten uçan poşetler ağaçların üzerinde yuva yapmış.

Bunlar bu yöre halkının hak ettiği şeyler değil dedik. Çözüm istediğimizi ifade ettik. Büyükşehir belediye başkanımız bir ay evvel İkizce’de yaptığımız toplantıda ben bu işi düzelteceğim diyerek söz verdi ve dün akşam sözünü yerine getirdiğini ifade etti. Artık çöp kamyonlarından pis su sızmayacak. Ama bu kesinlikle yeterli değil. Çünkü İlküvez’in çöpünün bulunduğu alan Yoğunoluk, İkizce ve Pelitliyatak, Göksu ve Çaybaşı’na zarar veriyor. İlk etapta ıslah edilmeli ama bu çöp alanı gözden geçirilmeli dedik” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑